ipek63yldz_ arven000 Ya zaten gezme acısından 15 gün iyi ondan sonrası bayıyor insanı yaşam konusu hep soguk hem insanlar farklı hemde her yer birbirine aşırı uzak sadece merkeze önem gösterip diger yerleri boş bırakan bir şehir yani ve aşırı pahalı 😂😂
AnayimBenAna_ Htccndn bizde en çok parayı meyve götürüyor. Her markete çıkışımız en az 3000 tl ayda 3 kere çıkılıyor diyebilirim toplu alışveriş yapmıyoruz bittikçe alıyoruz
Htccndn 2bebelianne vallaha bilmiyorum canım bizde herşey alıyoruz bizimki en fazla sıvı yağ felan alırsak 6 bin tutuyor
Esma006 Htccndn sıvıyağ köyden geliyor eşimin babası bakkal işletiyor ona rağmen yine 5-6 bin gidiyor evde olduğum için sürekli yiyorum eşim tavukcu etçi sebze yemez maalesef ondan 😅🤢
anneolmakneguzel_ Htccndn zeytin yağı, çerez aflatoksin sebebiyle hepsi online alıyorum. Et tavuk sadece akdeniz toros marka mesela. Sebze pazar ya da market oda hepsi ilaçlı ama yapcak bşy yok 💔Çok pahalı hersey 🥲
FtmaGlr Htccndn Sürekli çıkıyor alışveriş belki de daha fazladır evde iki kişiyiz kedi ile birlikte 3 kişi ama maalesef ki paranın hiç değeri yok
minikkkk_patatessss Htccndn nasıl 5 bine bir ay geçirebiliyorsunuz bizimlede paylaşırmısnız bizim aylık market gideri 30 bini buluyor
AnayimBenAna_ minikkkk_patatessss bu birazda gelir gider meselesi bence. Ne kadar gelir varsa ona göre herşeyi daha lüks tüketiyoruz doğal olarak. Örnek veriyorum Asgari ücret çalışan biri için aylık 5000 tl gayet ideal
Htccndn minikkkk_patatessss Canım biz adanada yaşıyoruz yaşam açısından uygun bir şehir bide biz bilindik marketlerden almıyoruz toptancılardan alıyoruz 😂