Htccndn kız öyle post açmışsın ama millete gerçek sanmış. :) yaptığın yazdan konserveler havadan mı geliyor o domatesler baklagiller vs… :)) bunun sigortası var, evin emlak vergisi var, arabanın motorlu taşıtlar vergisi var, arabanın zorunlu trafik sigortası var, aracın zorunlu bakım gideri var, aracın kaskosu var, araç ve ev senin değil ise kira gideleri var, bazen tadilat giderleri var, mazotu var, market gıdası var, gıda dışı ürünler var, hastane giderleri var, Elektrik faturası, Su faturası, doğalgaz faturası, apartman aidatı, internet wifi faturası, cep telefonu faturaları var, çoçuğa giyim kuşamı oyuncağı var, dışarıda yenilen yiyecekler var, belki kişisel bakım giderlerin kuaför vs.. var da var yani. Yıllık totalde ne gidiyor 12 ay ortalamaya böldüğünde sonuç çıkar. Yani sen 4-5 bin sanıyorsun ama :)… değil. Eşinin elinde bı sıvıyağ bi poşet çay bi poşet meyve ile gelmesi vs… Herşey masrafa dahil. herşey dahil etcen ki aylık giderinizi bulasın. Herşeyi ben kendim harcadığım için biliyorum. Eşim karışmaz. Burda çoğu yazanlarda bunlardan emin ol habersiz yani. Pazara gidip yaptığı alışverişi masraf sanıyorlar. Ama öyle değil.