Htccndn Bizim 4-5 Bin arası gidiyor 😂 ama herşeyi alıyoruz tabi sıvı yağ ve tuvalet kağıdı dahil bunlar her ay bitmiyor 😂
staRmama Htccndn bizimki 30 bini buluyor mutfak temizlik banyo vs dahil içine biz mi çok harcıyoruz sizinki çok iyiymiş 😂
Bebegim3444 Htccndn herseyi tam takır o fiyata alıyorsanız gerçekten çok iyi ☺️ tabi bu etkene bölge ill ilçe semt dahi fiyatlar değişiyor Haftalık mutfak alışverişim daha yüksek tutuyor desem
HilalEyce Htccndn iki ay da bir deterjan ve peçete alırız. Onun dışında aylık markete 5000₺ Kasap aylık 2000₺ Tavuk aylık 500 ₺ Her hafta manav 1000₺ tutuyor.
Htccndn Bebegim3444 Herşeyi alıyoruz canım ama dediğim gbi sıvı yağ tuvalet kağıdı hariç çünkü onlar 1 ayda bitmiyor tabi her hafta sebze meyve alışverişi yapılıyor 😂
staRmama Ananim bacım biz bi piknik yapalım diyoruz marketten aldıklarımız 500 tutuyor bir günde yenen 😂 yani aylık nasıl 4-5 bin dayansın bize 🥴
Aselyusra Ananim Htccndn hiç hesaplamadım ama zaten markete girip 2 çikolata bir parça bişey alsam 500 den aşağı tutmuyor yani baya vardır herhalde
Ananim staRmama biz iki kişiyiz aylık 30 biini geçiyoruz. Sürekli deterjanda almıyoruz temel ihtiyaçlar. Valla şüphe duydum kendimden🤣
AnayimBenAna_ Htccndn yok onları stoklu alıyoruz genelde indirim yakalarsak özellikle yağı. Tuvalet kağıdı havlu kağıt bittikçe alıyoruz.
Htccndn HilalEyce Bizde sıvıyağ ve tuvalet kağıdını 2 ayda bir alıyoruz bizimde aylık 5 bin felan tutuyor tabi bizdede her hafta manava gidiliyor oda 600 civarı tutuyor
staRmama Htccndn bacım hangi marketten alışveriş yapıyorsunuz bu kadar uyguna maşallah amaaaan eşin de bu devirde 5 bin ne ki sen öyle diyince bizi örnek göster ona 😂
Htccndn staRmama Bacım bizim adanada beyazrel diye bir market var baya büyük toptan alışveriş merkezi ordan alıyoruz 😂 ayy eşime söyleyim ben gerçekten 😂
Snksnsns Htccndn İki ayda bir deterjan alırım Aylık market 5-6 bin Kasap 2 bin Tavuk 500 Ayda 1500-2000 civarında meyve sebze tutar Suan sen öyle diyince çok şaşırdım bizim öyle böyle 10 bin üzeri kesin gidiyor 10-12 Bin arası
Htccndn Snksnsns Aşkım bizimde market 4-5 bin civarı gidiyor her ay ama tabiki 2 ayda birde tuvalet kağıdı alıyoruz sıvıyağ alıyoruz o zamanda 6 bin gidiyor ama her haftada manava gidiyor oda 600 civarı tutuyor
ipekmom_ Htccndn herşey dahil çocuk bezi sütü ıslak mendili ıvırı zıvırı bizimde minimum 15gidiyor, her ay yağ deterjan almamıza rağmen. 2kişiyiz bide 2yaş kızım var
queenanne1 Htccndn bu ne ya yazılan paraları şok içinde okuyorum😳 biz mi tasarrufluyuz anlamadım😂 en en fazla 5 bin gidiyor market pazar dahil.