Hepinize iyi akşamlar bal annelerim 🌸 15 nisan günü sabah 7 de hastaneye yatışım yapıldı sezeryan için ilk önce sonda takılıp varis çorapları giydirdiler sonda kısmı biraz kendimi kastığım için sıkıntılıydı nefesinizi kontrol edebilirseniz bence rahatlıkla atlatırsınız, sonrasında benim için gergin süreç başladı nabız problemleri panik atağı olan biriyim ama çalışanlar çok iyiydi sakinleştirmek için ellerinden geleni yaptılar spinal anestezi için uzman geldi o gerçekten standart iğneden farksız korkmanıza gerek yok kendinizi kasmayın kesinlikle iğne sonrası 5 dk ssürmedi kızımı gördüm benim için doğumdan sonra en sancılı kısım karın bastırma kısmı oda boş olduğu için hafif ağrılı oluypr ama kesinlikle dayanılmayacak gibi değil sadece 6 kere felan yapıldı bana ve artık sonlarında anestezi etkisi az geçtiği.için o kısımlar biraz daha zordu ilk kalkış bence çok problemli değildi yürümek bence bayağı iyi geliyor tabi sürekli.yürüyemiyorsunuz ama fırsat buldukça kesinlikle değerlendirin benim sadece şuan arada sırt ağrılarım vs oluyor oda ağrı kesicilerle kontrol edebiliyorum bugün taburcu olduk darısı ameliyat günü bekleyen bal annelerime inşallah hepiniz çiçek gibi doğumlar geçirirsiniz 💓