Gizemce1- Kızlar Adanada Mete Sucu Hocam özel muayenesini hangi hastanede veriyor bilgisi olan var mı
Gizemce1- Yepyenibiranne evet balcalıda ama özelde de çalışıyor diye biliyorum güzelyalıdaydı ordan ayrılmış suan nerde onu öğrenmek istiyorum🥺 balcalıdan direkt kendisine nasıl randevu alabiliriz peki bilginiz var mı
Cilemm1 Yepyenibiranne merhaba bende mete hocaya gideceğim 3 hafta sonra. Ultrason fotoğraflari veriyor mu birde yaninizda eşinizi vs kabul ediyor mu onu merk ettim bazi doktorlar ultrason fotosu vermiyormus ve kimseyide kabul etmiyormus aklima oyuzden takildi size sorayim dedim.
Yepyenibiranne Gizemce1- özelde nerede bilmiyorum maalesef. Beni kadın doğum doktorum yönlendirdi bir numaraya mesaj attım onlar randevu verdiler
Gizemce1- Anneyimmmben evet buldum numarayı. Özelde devam etmiyor sanırım o halde yalnızca balcalıda kendisi öyle mi
Anneyimmmben Gizemce1- Güzelyalıda da doğum yaptırıyor ama balcalida saat 1 den sonra muayene yapiyor
Yaseminaylis Yüreğir devlette de bakıyor balcalıda da biz Yüreğir devlette ayrıntılı ultrason baktırdım balcali depremde bir kısmı jasarli olduğu için Yüreğir devlete ek bina olarak yaptılar
Yepyenibiranne Cilemm1 eşim girdi doktor çok açıklama yapmadı az konuştu ama iyiydi Bir de fotoğraf vermedi rapor verdi
Tomrisss01 Cilemm1 merhaba bende mete hocadan randevu alacağım, randevu için uygunluk anca 3 hafta sonra mı varmış? Yoksa siz kendiniz mi öyle oluşturmak istediniz?
Cilemm1 Yepyenibiranne fotograf neden vermiyor ki yaa😒 detayli bilgi vermesi gerekmiyor mu az knusmasi tuhaf geldi ordan randevu almasa miydim acaba