Lavinyam06 Krmlo tamam canım teşekkür ederim peki histersskopi sonrasında yapışıklık olmasın diye önlem alınmış mıydı
Krmlo Lavinyam06 yok herhangi bir önlem alınmadı ama zaten öyle yapışıklık olacak bir işlem yapılmadı
Lavinyam06 Krmlo benimde o yüzden de korkuyorum Hsg de çıkmadı yapışıklık dediğin gibi demekki kürtajdan dolayı böyle oluyor sen histereskopiyi devlette mi olmuştun nerede yaşıyorsun
Lavinyam06 Krmlo Hsg görüntünde ne görüldü ki histereskopi istendi canım :( Hsg görüntünü paylaşır mısın sende
Lavinyam06 Krmlo Hsg görüntünde ne görüldü ki histereskopi istendi canım :( Hsg görüntünü paylaşır mısın sende
Lavinyam06 Findik-annesi selam histereskopi sonrası doktorunuz ne kadar beklemeniz gerektiğini söyledi acaba
Lavinyam06 Findik-annesi tamam canım peki işlemden sonra yapışıklık oluşmaması adına doktor bişey kullandı mı ilaç vs
Findik-annesi Lavinyam06 Çok hatırlamıyorum ama kullanmadım sanırım sadece antibiyotik kullanmıştım enfeksiyona karşı yinede yanlış yönlendirme olmasın bir yıl olacak nerdeyse çünkü