tugba-0619 Kizlar bı kaç gün önce 2 kere kan kustum hastane de yattım endoskopi yapıldı ama birşey cikmadi başına gelen var mı neden olduğu bilinmiyor
Syd19-34 tugba-0619 Bnde yaşıyorum bu durumu yani benimkisi şöyle tamamen istiğfar ettikten sonra ardından kan geliyor bi avuç kadar sizin ne kadar geliyor acaba
Elifeminask tugba-0619 merhaba dogum ettnz mi bu kanlı kusma olayı kac defa oldu acaba sonrasnda ysadınz mı
Symylldz tugba-0619 Bende çok yaşadım doktorum aşırı kusmaktan boğazımın tahriş olduğunu söylemişti. Mideyi de çok zorluyormuş bu durum. Zaten o pas tadı kırk kere daha kusturur insanı.
tugba-0619 Syd19-34 benimde öyle normal istifardan sonra geldi aynı bir avuç kadar siz gittinzmi hastaneye
Su123 tugba-0619 kustuktan sonra bağaızınız tahriş olmuş olabilir mi acaba bende çok kustuktan sonra oluyor önemsemedim açıkçası çünkü kusarken zorlanıyoruz
Syd19-34 tugba-0619 Ben 33 haftalik gebeyim doktoruma sordm Kusamaya bağlı tahriş olabiliyor yaşayabiliyor dedi rennie diye bir şurup verdi bana. Ama işte insan böyle terettüt ediyor aynısı yaşayan olunca az da olsa rahatliyorusn ama
tugba-0619 Su123 her gün kusmuyordm sabah erken uyandiğmda oluyor o gün de erken kalkmistim aç karnimaydi zaten boğazıma felanda baktılar hiç bişey yok anlam veremedim o kadar kanın nerden geldiğne
tugba-0619 Elifeminask merhaba hayır doğum yapmadım 23 haftaliğz sadece o gün 2 defa yaşadım bir daha olmadı şükür
tugba-0619 Symylldz bende tahriste gözükmüyordu anlam veremedim evet bir kere gelince kan o tad iyice kusturdu