nurunuzgeldi Kızlar kime gitsem robotu var ve herkes çok memnun ben de istiyorum ama eşim gereksiz gördüğü için almak istemiyor istese alır öyle bir durumu var ben 23 haftalık hamileyim ısrar edip aldırmalı mıyım memnun kaldığınız marka hangisi
cerengeredeli nurunuzgeldi Xiaomi s10+ kullanıyorum ben memnunum. Hamilelikte elim ayağım oldu bel ve sırt agrilarimdan supuremiyorum evi o benim yerime süpürüyor. Hamilelikten önce almıştım iyikide almışım diyorum
adatuna nurunuzgeldi ay elim ayağım sabah ev dyson ile süpürülüyor akşam da kızım yatarken açıyorum hem siliyo hem süpürüyo her gün de toz ve pis su çıkıyor
Gmry nurunuzgeldi çok gereksiz gördüğüm birşeydi ama inanın elim ayağım oldu yani günlük silip süpürtüyorum bana çok az iş kalıyor iyi ki almışız diyoruz eşimle.
akdeniiss Bede roborock s5 max var almadan önce ben de gereksiz görürdüm eşimde aynı şekilde ama hamile olduktan sonra aldım büyük nimetmiş gerçekten
nurunuzgeldi akdeniiss ben de bu marka düşünüyorum herkes almışken iyisini al diyor da ikna edebilir miyim bilmiyorum
nurunuzgeldi adatuna çıkar tabi ki ben mesela şuan asla her gün süpür sil yapamam arka arkaya iki oda süpürüp silince bile yoruluyorum belime ağrı giriyor en azından kabasını alıyor robot o yüzden istiyorum zaten
cerengeredeli nurunuzgeldi evi supurgeye çekerken belin tutulmuş gibi kalakal eşinde evde olsun sonra yardım iste koltuğa geç sanki çok ağrı çekiyormuş gibi sonra da kavga etmeye başla artık supuremiyorum belim ağrıyor tutuluyor alalım diyorum sana de 😂
Ceiydda nurunuzgeldi ben yapamıyorum diyip ev süpürme işini eşime bıraktım 1 haftada isyan edip hemen robot aldı bana 🤣🤣 dene bi sendeee
nurunuzgeldi tecrubeliiannee aldırıcam bi şekilde yapamıyorum çünkü diğer süpürgem de kablolu ağır zaten onunla temizlik de işkence gibi
Meridaily nurunuzgeldi ben çok gereksiz görüyordum eşim de hatta, iyi ki almışız diyoruz. Elim ayağım oldu, hamilelik için yatırım yaptım diyebilirim.
nurunuzgeldi Meridaily bence de bi yandan da bebeğe bir sürü masraf yapıcaz idare etsem mi diyorum ama yok bebek doğunca da çok iş görecek
nurunuzgeldi cerengeredeli kesin denemem lazım zaten dün kalçama inanılmaz ağrı girdi uzun bi süre yürüyemedim masajla zor geçti yapsam şaşırmaz 😂😂
beydossss nurunuzgeldi hamileyken şart kesinlikle yükünüzün yarısını kaldırıyor ben Philips kullanıyorum
nurunuzgeldi beydossss ben varya salağım adama hiç hamileymişim gibi hissettirmedim ki dün gelmiş bana iyi idare ediyosun hamileliği diyor nazlanmıyorum bişey istemiyorum ya ama yeter gerçekten ihtiyaç şuan bence de alınması lazım
MhysaTheGreat nurunuzgeldi bence gerekli ya hamilelikten önce gereksiz görüyordum iş yapamaz hale geldim hamileliğim zor geçti ve evi eşim süpürmese bazen 1 haftadan fazla süpüremediğimiz oldu o yüzden el altında bulunması ortalığın bi tozunu alması bile yeterince bi ihtiyaç
nurunuzgeldi MhysaTheGreat şuan ben haftada bir zor süpürüyorum 3 gün işteyim eşim yoğun çalışıyor haftasonu da bişey çıkıyor evde durmadığım oluyor o yüzden süpürülmüyor her yer toz rahatsız oluyorum
Accountant nurunuzgeldi ben memnunum 3 senedir var bazen hiç vaktim olmuyor robotu açıyorum mis gibi yapıyor sadece benimkinin silme özelliği pek iyi değil silmeyi kullanmıyorum araştırıp silme özelliği daha iyi olan bir model tercih edin