Merhaba arkadaşlar oğlum 2 buçuk aylık 1,5 aylıkken hırıltıları başladı geçen haftada Laringomalazi (yumuşak gırtlak) tanısı konuldu. Kendi çocuk doktorumuz zaten bu rahatsızlıktan şüphelenip Bize çocuk KBB doktoruna yönlendirmişti gittiğimiz doktor özel muayenehanesi olan bir doktordu. Oğlumun laringomalazisi olduğunu söyleyip bu rahatsızlığı olan çocukların 1-2 yaşına kadar iyileşebildiğini Ama gırtlağa yumuşak olduğu için ek gıda döneminde çok zorlanılabileceğini bu yüzden de ameliyatla düzeltilmesinin daha uygun olduğunu söyledi.Ameliyat için 220 bin tl gibi bir fiyat istedi. Fiyatı duyunca bunun para tuzağı olabileceğini ameliyatsız da kendiliğinden iyileşebileceğini düşünüp çok onaylamamıştım ama Çocuk yoğun bakımında çalışan profesör bir doktora danıştım o da risk almamak gerektiğini ameliyatın mantıklı olduğunu söyledi.Ve başka çocuk kbb uzmanına tekrar görünmemizi istedi.Devlet hastanesinde çocuk kbb doktoruna randevu arıyoruz.Ameliyat genel anestezi ile yapılıyor oğlum henüz çok küçük çok korkuyorum.Aslında ameliyatsız da kendiliğinden düzelecek bir şey ama 1-2 yıl sürüyor ve riskleri de var çok kararsızım.3-4 doktor gezmeden karar vereceğimi düşünmüyorum aranızda bebeğinde bu rahatsızlık olan,Düzelen veya Bu ameliyatı olan anneler varsa deneyimlerinizi söylermisiniz?