aycn_aycn00 Merve-Beyto muayeneye gidiyormusunuz ersin beye hala ilgisi alakasi nasıl ve dogum yaptiniz mi odalarini falan gordunuz mu.
Merve-Beyto aycn_aycn00 evet hala muayeneye gidiyorum haziranın 25 inde doğum inşallah ama kanamam olduğunda yatış yapmıştım gayet temizdi odaları konforluydu doktorun işgi alakası zaten çok güzel
aycn_aycn00 Yaren-kayranik Yaren-kayranik saglicakla kucaginiza alirsiniz insAllah. Dogum yapinca surecinizide paylsirmisiniz bende o hastaneyi istiyorum ama treddutteyim
aycn_aycn00 Merve-Beyto ersin beye gidiyorsunuz degil mi ? Bende tarsustayim 30+6 haftalik benimde o tarihlere geliyor dogumum
Gzgn Merve-Beyto Merhaba haziranda doğum yapacağınızı söylemiştiniz.inşallah sağlıcakla bebeğinize kavuşmuşsunuzdur🤲🏻 ben şehir dışından geleceğim açıkçası ersin bey ve hastaneden memnun kaldınız mı merak ediyorum bilgi verirseniz çok sevinirim 🌸
Merve-Beyto aycn_aycn00 evet Ersin Bey doktorum. 25 Haziran kesin tarih değilde aşağı yukarı söyledi. Aman erken gelmesinlerde sağlıklıca zamanında gelsinler inşallah
Fd01 Ben ilk dogumumu altinkozada yaptım malesef 1 hafta yoğun bakımda kaldi cigerlerne su kaçmıştı enfeksiyon kapmisti doktor benlik skinti yok dedi ilgilenmedi bile tekrar gelip bakmadı bile o yüzden tekrar gtmeyi asla düşünmüyorum
Fd01 Merve-Beyto Ersin surmeliler tabiki sizinde öyle olacak diye bişe yok ama ben korktgm için birdaha aynı seleri yaşamamak için tercih etmiyorum
aycn_aycn00 Merve-Beyto bende dusunuyorum ama hem olumlu hem yorumsuz yorumlar var ama yine gidip muayene olacagim