Ay-Bek @Kumru82 @minigimmm @Esrayusuf Bugün hastaneye babamı yolladım. Sonucun bir tanesi daha çıkmadığı için vermemişler. Nasıl sinir oldum geçen hafta konuştuğumda alabilirsiniz demişlerdi.
Esrayusuf Ay-Bek kromozom çıkmamıştır pıhtılaşma çıkmıştır o zaman sen sorsaydın hangi testler çıktı emin olsaydın bazen dalgınca cevap veriyor
minigimmm Ay-Bek ay ne aptallar ya ne çıkmışsa onu vermek zorundalar @Esrayusuf canım sen kendin gidip almıştın dimi sadece pıhtılaşmayı
Ay-Bek Esrayusuf kızdım ben de kromozom analizi çıkmamış, pıhtılaşma ve kan sonuçları çıkmış demişti geçen hafta. Tek başına bir anlam ifade etmez diyor.:/
Esrayusuf Ay-Bek nasıl yani ikisini aynı anda mı veriyorlar çıkanı alıp çıkmayanı çıktığında vermiyorlar mı
Ay-Bek Esrayusuf aynen canım vermiyorlar iki test bir arada yorumlanır bunu siz de biliyorsunuz diyor ne alakaysa. Biri pıhtılaşma biri kromozom analizi
Esrayusuf minigimmm ben sadece pıhtılaşma yaptırdım aradım çıkmıştı gittim aldım randevu almadan hemen aldım sırada beklemedim
minigimmm Esrayusuf hım öle mi ben ikisinide yaptırdım haftaya randevu aldım sonuçu alıp dr göstermek için inş sorun çıkarmazlar sonuçu verirler
Burcu_14 Esrayusuf Eski bir post ama umarım görürsünüz benim eşim de yaza kadar görevde başka şehirde. Dolayısıyla kromozomu yaptıramayacağım zaten asıl öğrenmek istediğim pıhtılaşma. Sadece pıhtılaşma istiyorum diyince sorun çıkarmadılar değil mi?
Ay-Bek minigimmm hasekideki mi doktora göstereceksin ben göstermeyeceğim oraya doktor da aynısı bi ilgisizler tuhaf hastane