Nibozog Ftmadegrmenci benim 170 ten 716 ya yükselmişti sonra 2225 e yükseldi ama arkadaşımın çoğul gebelikte 10.000 lerde öğrendi direk. Ama nasip tabiki öyledir değildir diye yorum yapmak yanlış olur😊
nurssmom Ftmadegrmenci benimde iki kaybım var bir dönem çok olsun istiyordum ama çok sıkıntıları olduğu için korkmaya başladım hayırlısını istiyorum o yüzden 😢
Ftmadegrmenci nurssmom ahhhh o korku hiç. Geçmiyor ki yıllar geçse de Allahım tekrar sevindirsin sizi inşallah dualarım sizinle 🤎
ozgeserin Ftmadegrmenci değerin fazla yüksek olmasında öyle olabiliyor ama kesin öyle diye de bişey yok. Ben ikiz hamileyim bu şekilde değerim yükselmişti iki gün sonra bidaha kan verirsiniz ultrason da netleşir
Ftmadegrmenci ozgeserin pazartesi tekrar kan vericem 1500 2000 binde kese görünüyormuş sağlıkla al kucağına inşallah canım 🌸
Devrznkubra Ftmadegrmenci 271 le ogrendim iki gun dolmadan 800 gecmisti bizde oyle sandik ama tek gebelikmis
2cocuk2kopek Ftmadegrmenci değil canım benimde öyle oldu ilk kan verdim 1025 di 4 gün sonra 25.000 çıktı normal
Briahll Ftmadegrmenci benim ilk kan değeri 252, 2 gün sonra 998 di 😂 henüz 5+3 dün 1 kese vardı ve ikiz olacağını sanmıyorum sülalede ikiz yok😂