Melisa_kznsl Herkese merhaba bugün kontrol vardı tansiyon ve idrar kaçağı olduğu için cumartesi yatış yapılacak sizce hemen doğum olur mu yoksa tansiyon kontrol altına alınmaya mi çalışılır 38+1 haftalık hamileyim bu arada
Gizemnur1111 Melisa_kznsl ben de 36+3 de tansiyon protein kaçağından yatış yapıldım 37 de doğum daha fazla bekleyemeyiz dedi sizin daha da büyük haftanız bekletmezler gibi düşünüyorum ama
Leyli44 Melisa_kznsl benim arkadaşım da tansiyon rahatsızlığı geçirdi suyu geldi 30 haftalıkta bebek rsike atmamak için sezaryena alındı acilen. Haftanız iyiymiş sağlıkla gelsin inşallah. Normal olup olmadığını bilmiyorum ama risk almamak için belki sezaryen da olabilir
Melisa_kznsl Tugceelanaz tansiyonum düzensizdi ve protein kaçağı çıktı cumartesi doğum için yatış yapalım dedi ama bilmiyorum direk doğum okur mu hafta sonu diye yapmazlar mi bugün korkudan bisey soramadım yarın soracağım ama başına böyle bisey gelen var mı diye sormak istedim
Tugceelanaz Melisa_kznsl Doğumu sunı sancıyla başlatırlar büyük bir ihtimalle haftan zaten gelmiş Arkadaşımın tansiyon skıntısı vardı , yatış vermişlerdi sunı sancıyla doğumu başlatmışlardı . Sen yine hazırlıklı git . Sağlıkla gelsin su gibi doğumun olsun 🤲🏻♥️
Mom27agust Melisa_kznsl bebeğin doplerine bakıldı mı canım mühim olan şeyin o olduğunu demişti bana 3 kadın doğumcu
Fatmanurozbek21 Melisa_kznsl Melisa_kznsl benimde pazartesi doğum olacak amadün gece ishal kusma sabaha kadar bunu yaşadım ve devamlı idrara gidiyorum
Melisa_kznsl Miniginannesiiii1111 bende öyle düşünüyorum ama korkuyorum sancı yok açılma yok bebek baş aşağı pozisyonda ama yukarıda duruyor daha o yüzden nasil olacak bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah
Melisa_kznsl Gizemnur1111 doğum nasıl oldu acaba suni sancı mi verdiler sezaryen mi oldu bende ondan korkuyorum açılma yok sancı yok bebek aşağı da değil nasıl olacak bilmiyorum
Gizemnur1111 Melisa_kznsl doğum için pazartesiye gün verdi doktor sezeryan olacak tansiyon olduğu için riske atmıyorlar
U-M_mom Melisa_kznsl 38+1 haftalıkken tansiyondan dolayı acil sezeryana alındım idrarda çıktıysa hemen alırlar haftan iyi canım endişelenme
Melisa_kznsl U-M_mom bende bugun ikindin gideceğim belli olacak hayırlısı neyse o olsun inşallah sezaryen olduğunuzda hastanede ne kadar kaldınız acaba ?