07-humeyra Merhaba hanimlar ben hareketlerini kasik bolgesinde hatta bir tik altta hissediyorum acaba durusundan mi kafa yukarda bacaklarimj asagida yoksa bebekmi asagida bilemedim varmi benim gibi olan bu arada karnimda asagida duruyor
cylnmy 07-humeyra merhaba benim de bazen çok aşağıda hissettiğim oluyor ama merak etmeyin normal dedi doktor bir de benimkisi başaşağı duruyor. Bazen de çok yukarıda tam göğsümün altında hissediyorum
Kehiylun 07-humeyra bende aşağıda hissediyorum doktora sorduğumda ters duruyor ayaklar aşağıda o yüzden aşağıda hissetmen normal demişti sizinki de pozisyonundan olabilir
Biranne_197 07-humeyra evet bende 27. Haftadayım 1 haftadan fazladır sanki vajinamın üstünde hissediyorum bu gayet normal büyüyorlar alanları genişliyor
07-humeyra cylnmy ben onu hic hissetmedim sadece aksamlari sisiyorum kaburgamin altinda baski ama normalde rahiminin orda hareketlerini hissediyorum
07-humeyra Biranne_197 hareket sikliginiz nasil nen bir gun full hissediyorsam 2 3 gun cok az sanki yeni kipirdiyor gibi
Biranne_197 07-humeyra evet birgün öyle hissediyorsam ertesi gün yukarlarda hissediyorum sanki ayakları vajinamın üzerinde gibi hissediyorum