yenianneyenibaba1 Adet gecikmesinin 3. günü yaptım negatif çıktı ondan önceki iki ay adet gecikmesi yaşadığım için hamile olmadığımı varsayarak testi tekrarlamadım 13. gün içime şüphe düşürdüler tekrar test yaptım pozitifti ertesi gün kan verdim beta 669 çıktı şuan 7 haftalık olduk ☺️
ipekarel yenianneyenibaba1 evet geç döllenme oluyor benimde öyle olmuştu geç yumurtlamistim bende 659 ile keseyi görmüştük
Melismelo cerengeredeli 10. Gün testim negativ ama sanki karın ağrılarım başladı yani adet olucam gibi
Htcilk Melismelo Melismelo evet çok şaşırmıştım 10 günden sonra bende artık kesin değilim ama adet niye olamıyorum diye sinir olmuştum regl ağrısı gibi ağrılarım oluyodu kasıklarımda batma gibi işte dediğim gibi 22.gün pozitif oldu o yüzden bence devam edin test vermeye 😄
Melismelo Seda_altn bu 10 gün icinde adet belirtileri bi geldi bi gitti aynı şekilde hamilelik belirtileride Testim negativ
mustakbelmom Testinizi farklı açıdan da atabilir misiniz bir, ben de sizinnle aynı durumdayım 10.gün bugün gecikmemin. 8.gün kan vermiştim negatifti malesef. Neden bu kadar uzun süre olduğunu anlamadım bir türlü
Melismelo mustakbelmom benimde 10. Gün ve negativ son 1 testim kaldı 3-4 gün daha gecikirse ozaman yaparım onuda
Bfg Melismelo ben de pcos var düzensiz regl oluyordum, geçen sene 8 martta regl oldum 4 mayısta 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim
Sevda_kygszz Melismelo son adet tarihim 30 eyluldu gec dollenme oldugu icin suan 15 ekimden hesaplaniyor