Seda1233 Merhaba ben hamile kaldığımı öğrenince Ablam ebe olduğu için ona sorarak folbiol kullanmaya başladım günde tok karnına 1 tane içiyordum 5 haftalık olunca doktor kontrolüne gittim folik asiti tam değilde yarım iç dedi bu şekilde kullanan veya kullanmış olan var mı yarım içince tam etki gösterir mi
merii07 Seda1233 benim arkadasim yarım kullandı ama o hamile degildi hamile kalmak istediği içindi. Doktordan doktora değişiyor ama hap bitene kadar zaten folik asit kullanım süren de bitiyor niye yarim anlamadim
Seda1233 SedaErylmz35 folbiol 5 mg olduğu için normalin 12 katına denk geliyormuş o yüzden bazı doktorlar yarım öneriyormuş çok fazlası anneye ve bebeğe zarar verebiliyormuş ben kadar doğru tam bilmiyorum ama
Cileklipasta Ben bi profesöre gitmiştim doktora karar verme aşamasında o da yarım iç dedi bana ama doktor değiştirdiğim için onun dediği gibi kullanamadım.
MENUR Doktora gittiğim de 4.haftanın içindeydim folik asit ve takviye olarak imom a başladım tam kullandım
Seda1233 Aynen benim arkadaşlarım ve ablamda tam kullanmıştı bende anlamadım neden öyle dediğini tam kullansam bi sorun olmaz herhalde