Kızlar sabah yazmıştım bebeğim plasentadan ayrılmaya başlamış uyandığımda pıhtı şeklinde kanama vardı. Doktorum hemen almaları gerektiğini söyledi zaten planlı doğumum yarın olacaktı bir gün önce gelmek istedi bebeğim. Sezaryenden aşırı korkuyordum ama hiç düşündüğüm gibi olmadı. Spinal sezaryenda ben panik olacağımı çok acıyacağını düşündüm düşündüklerimin %1 İ dahi gerçekleşmedi. İlk başta ameliyathaneye getirdiler anestezi doktoru geldi damar yolundan daha kolay bir uyuşturma oldu gerçekten. 2 dk içinde bacaklarım uyuştu yattım bir yandan tansiyonum ölçüldü sürekli bir yandan nabzım her şey kontrol altındaydı. Ameliyata başlandı 7 dakikada oğlumu çıkardı doktorum 15 dakikada benim dikişim vs atıldı 22 dakikada ameliyathaneden çıktım. İlk 3 saat hiçbir şey hissetmedim zaten 3. Saatin sonunda hislerim gelmeye başladı üstümü değiştirdiler sonda çıkarıldı ilk yürüyüş… sadece bunda zorlandım biraz ama 2-3 dk kalkana kadar her şey kalktıktan sonra yürürken ağrım oldu yalan yok ama dayanılmayacak gibi değildi. Sonrasında her saat yürümeye başladım 3-4 tur atıp geliyorum. Gaz kolay çıkıyor kendiliğinden onda da hiç problem yaşamadım ve en iyi tarafı tek başıma tuvalete gidip hasta bezimi kendim değiştirdim. Sütüm geliyor ama yeterli değil mama desteği alıyoruz şu an şırıngayla kesinlikle biberon verdirmiyorlar. Gözümde büyüttüğüm gibi olmadı hiçbir şey şu an yanımda uyuyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimse korkmasın sezaryenden Allah hepinize kolaylıklar versin. Ben elendim 💕💕💕