Arkadaşlar doğum yaptm sonunda uygulamda 37 haftayken doğurdm benm hikayem pozitif olmadı burda pozitif doğum yapanlari. Görunce hep dua ederdm inşalah bende böyle doğururm diyordum benmkisi hastanenin ilgisizliği hepsi devlete doğum yaptm sabah uyandm 9 nisan bi baaktm suyum geldi 2 de ise randevum vardı sabah suyum gelince direk acile gitm yatş falan yaptılar 3 cm acklk vardı benm başka hastaneyr sevk etiler ameliyat gerekebilirmi kemik yapım dar falan dediler neyse sevk etikleri hastaneye gitm 20.25 dklık yoldu oraya varnca 8 cm olmuştu buraya kde cok iyiydi tum sancimi arabada cekmştim ebeleri cok ilgisizdi beni nst bağladilar 9cm olduğunda ıkın dedi dediklerini yaptm ama olmadi ebem snirlendi sana dediğim gibi yap beni uğraştrma falan şeyler dedi baktm olmayınca beni odada terk bırakti giti bana da ıkınma hisi geliyor kendi kendime ıkındm ilk gebeliğim birde baktm ıkındkca cocuğun başıni hissediyorum bağırdm cocuğun başi geldi 5dk dir bağırınca geldiler ustune kızdılsr bana neden bu kde bağırıyon falan filan dedi başi geldi ıkın dedi tekrar güçlü şklde ıkındm bi baktm cocuk geldi herşey guzeldi ama ebeler uzerimde travma birakti ebem hamileydi birde kendi kendime ıkındığm için baya yırtıklarm oldı ustune ebe de yırtı baya dikilrm oldu 7 gündür halen iyileşmemş 🥲