10gamze Fufu09 Benimkide giderdi oyun vs dıye önemsemezdım sonra vatsaptada çevrimiçi gördüm birisi ile konusuyordu şüphe duyuyorsanız telefonunu ansızın kurcalayın
gunesveguney 10gamze Whatsaapa giredebilir her olaydan şüphe duymaya gerek yok bence farklı şüpheler yoksa
Aleyna_1634 Fufu09 oho hiç sorma valla ben şalteri kapatıyorum bazen oda bağırıyor tamam valla çıkıyorum diye😅😅🤦♀️
Abilikardesli Fufu09 adam işten bi geliyor bi atıyor telefonu 🤣 bidaha işe giderken alıyo eline. 🙃 öyle sıkıntımız yok şükür
10gamze gunesveguney sormuş ben düşüncemi ilettim alakaya maydonozsunuz 🤣😂ben tuvalete banyoya telefon sokan adamı masum bulmuyorum saatlerce garip altı dolu cıkıyor soru ortaya sorulmuş benim cevabım bu kendi düşünceni şahsi olarak paylaş
Fufu09 gunesveguney ya ben video felan mi izliyor diye düşünüyorum yani ben mi çok şüpheciyim bilmiyorum çunku neden insan çok durdur çıktıktan sonra biraz zaman geçiyor ben banyoya gireceğim diyor
gunesveguney Fufu09 evet giriyor herkes giriyordur diye düşünüyorum 😅 bende giriyorum uzun süre telefonla kaldığımda oluyor tuvalette 😅
gunesveguney 10gamze tamam da kötü bişey mi dedim yani ne geriliyorsun 😄 sana böyle düşünemezsin demedim şüphe duyulan farklı konular yoksa whatsaapa girilmesi de normal dedim yani sizde gerilmeye yer arıyorsunuz 😄
Asilzedemom Fufu09 bizim ki de bitcoinde battı ben laf ediyorum diye lavaboda değilde balkonda sigara içerken bakar gelmez sigara içmekten balkon kapısından bakınca görürüm bende bitcoin 😅😅