aryaparla1 Merhabalar haziran anneleri doğumum haziranın başında inşallah az kaldı sizler isimli hastane çıkışı yaptırdınız mı yaptırdığınız yerler varsa söyler misiniz acaba bir de müslin hastane çıkışı yaptırmayı düşünüyorum ben
Merve_kucuk aryaparla1 Yaptırmadım ☺️ Ama müslin yaptıranları çok beğeniyorum. Benim de tahmini doğum 15 Haziran.
Bussbety aryaparla1 canım ben trendyolda yaptırdım. Bir alt üst takım ayrıca tulumu vardı içeriği alt üst takım tulum şapka yastık battaniyesi var müslin isimli yaptırdım 2130 çok beğendim
Selin3434 aryaparla1 ben Müslin olarak sadece tulum yaptırcam müslin kumas tiftikleniyor cunku o kadar paraya günah penye olarak kız kardeşim hediye olarak yaptırıcak
Edafmo aryaparla1 benim Doğumum da mayıs sonu inşallah. müslin takım yaptırdım trendyolda gros shop satıcısına çok memnun kaldım.
Girlmama aryaparla1 ben yaptirmadim bana bayagi geliyor beyaz cok guzel bir muslin hastane cikisi almistim herkes bayilziiuuu
Girlmama Suavage_mom ya isimli muslin ortu guzel de hastane cikisi cok giyilmiyor bebis buyuyunce oylece dolapta uzgun uzgun duruyo 🤣 bi de modasi gecti gibi disarda da giyilmez cok abes durur bence
tazebiirannee aryaparla1 benimde haziran sonu temmuz başı gibi bende müslin yaptırdım. Tulum şapka ve battaniye olarak ☺️ theduubaby sayfasında yaptırdım. 3’lü set olarak 1400 yada 1600 dü sanırım tam hatırlayamadım
Selin3434 tazebiirannee bizde Sidra Lina düşünüyoruz Haziiran bası dediler bize de. Çok güzel olmus tulumu güle güle kullansın🥰🥰
Merve_kucuk sadbut Bende merakla bekliyorum. Kurban bayramın da doğmasın da. Ondan sonra ne zaman geliyorsa gelsin 😂😍
aryaparla1 Girlmama bence müslin olanlar gayet güzel dışarda da giyilir ilk kızıma yaptırmıştım buna da yaptıracağım inşallah 🥰
Ecmsyl Dahaaa nasip olursa doğuma çoook var 🫣 ama allah nasip ederse yine aynı yere yaptırıcam kızımda tuğbakuğuya yaptımıstım çok memnun kaldım şimdide oraya yaptırırım kısmet olursa
gunesveguney aryaparla1 esilaaaksesuar sayfasından müslin tulum yaptırdım. Birde Tuğba kuğu sitesinden 10 lu hastane çıkışı aldım isim yazdırmadım bebek bakım çantası falan da hediye geldi çok kaliteli ürünleri.