sonbahar_2322 Melos006a Sağlıkla kucağına al inşallah 💙🥰 17 haftadayız hiç bir şey hissetmiyorum bende Bütün herşeyimiz bebişlerimiz kucamiza alınca geçecek inşallah ☺️ 🙏🏻
Salihanur12 sonbahar_2322 inşallah teşekkür ederim ama gelmeye hiç niyeti yok doğumu da düşündükçe çok strese kapılıyorum bir an önce gelse de bitse 😣
Esraa00 sonbahar_2322 aminnn inşallah canım benim Rabbim sağlıkla ilerlemesini doğmasını kucağımıza almayı nasip etsin Alışverişe başladım şükür 🐣🥹
sonbahar_2322 Esraa00 Amin inşallah 🤍🥰 Ne kadar güzel 😍 bende alışverişe başlıycam ama daha erken diye kendimi durduruyorum ☺️🙏🏻
Talentedmom sonbahar_2322 22+3 sırt ağrısı var ve sol göğsüme bıçak saplanır gibi ağrı giriyor doktora gidince göğüs ağrısını soracağım
Hamissannee88 sonbahar_2322 aminn sagol cnm aynen kavuşmaya az kaldı gibi heyecan dorukta büyük güne geri sayım yapıyoruz
Elifmehmetemin sonbahar_2322 21+2 oldum vallahi güzel geçiyor da şu sol tarafa yatma meselesi yüzünden kaça ve bel ağrısı ile uyanıyorum sürekli 😊 onun haricinde elhamdülillah iyiyiz ikimizde bu hafta da detaylı ultrasonumuz var bakalım cinsiyet öğrenirim inşallah 🤲
sonbahar_2322 Elifmehmetemin Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım 🥰💙 İnşallah öğrenirsin cinsiyetini 🙏🏻
sonbahar_2322 Salihanur12 Stres yapma güzel şeyler düşün canım Doğumun güzel geçsin hayırlısıyla kucağımıza alalım bütün stersimis geçer inşallah 🤍🤲🏻🥰 Gelir annesi belki biraz daha zamanı var bebeğinin Kolay girer çıkarırız inşallah doğuma hepimiz ☺️