sonbahar_2322 danla2711 Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🤍 Yardım eden yokmu canım annem veya kayınvaliden yakın değilmi yardım ettsinler sana
danla2711 sonbahar_2322 sağol canım amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰🥰 annem ve kayınvalidem çalışıyorlar annem yarın gelip diğer büyük işleri yapacak ama kayınvalidem hiç sormadı bile😀ikiside çok yakınımda oturuyorlar
sonbahar_2322 Ebrar46 Az kalmış biraz daha dayan canım ☺️ Sonra sağlıkla bebişini kucağına al inşallah 🤍🤲🏻
sonbahar_2322 Ela411 Bütün herşeyin bebeğini kucağına alınca geçer canım az kalmış sayılır sağlıkla kucağına al inşallah 🤍🤲🏻
sonbahar_2322 Esraa00 Amin inşallah canım 🤍 Çok az kalmış sağ salim şekilde kucağına al inşallah canım 🥰🤲🏻 Bizde daha 17+2 olduk
Esraa00 sonbahar_2322 aminnn inşallah canım benim Rabbim sağlıkla ilerlemesini doğmasını kucağımıza almayı nasip etsin Alışverişe başladım şükür 🐣🥹
sonbahar_2322 Htcbyttt 17+2 olduk Bebişlerimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım Bütün herşeyimiz geçer inşallah ☺️🙏🏻
Esmaaaaaaaaaaa sonbahar_2322 34+5 son haftalar artık doğuma son 37 gün , hareketleri bir kızım var o yüzden çoğu gecemiz uykusuz geçiyor şimdilik 😊
sonbahar_2322 Esmaaaaaaaaaaa Sağlıkla kucağına al inşallah canım 🤍🥰 Evde başka bir yokmu onlar ilgilensin canım Doğuma kadar dinlen biraz ☺️🙏🏻 Yanlış birşey dediysem kusara bakma🙏🏻
Esmaaaaaaaaaaa sonbahar_2322 kayınvalidemle yaşıyorum aslında hiç bir şey yapmıyorum ama yinede kızım hareketli olunca yoruyor beni 😇
Hamissannee88 sonbahar_2322 30 haftalık olduk biz ikize hamileyim karnım kasılıyor bel agrısı var bacak agrısından uyuyamıyorum ve el uyuşması var inşallah sağlıkla alırım kucagıma oğullarımı gün sayıyoruz
Hamissannee88 sonbahar_2322 aminn sagol cnm aynen kavuşmaya az kaldı gibi heyecan dorukta büyük güne geri sayım yapıyoruz
Gamzeki 27+4 deyiz teyzeleri, ufak tefek sıkıntılar oluyor ama çok şükür iyiyiz. Sizler nasılsınız 💙☺️
R_busra49 Bişey sorabilir miyim acaba doktora gidip cinsiyeti %100 söyleyip daha sonra cinsiyeti değişen var mı?
sonbahar_2322 danla2711 Amin inşallah canım 🤍🥰 Ne güzel ben gurbete oldum için ay yılda bi kere görüyorum annemi gitme gibi imkanım olmuyor her zaman oda gelemiyor Kaynanamla da konuşmuyorum canı cehenneme Tek başıma herşeye yetişmeye çalışıyorum 🙏🏻 Sen şanslısın bu konuda