Busra2013 sonbahar_2322 bn 16+2 sikayetim saysam burda roman olur😂😂omuzlarim sirtim cok agriyor sizde tuvalede sık cikiyormusunuz?
sonbahar_2322 Busra2013 17 haftadayız evet sık sık gidiyorum tuvalete Arada diyorum Kendi kendime daha Yeni gitmedikmi 😁 bebeklerimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah herşey gelir geçer canım 🤍☺️ Asıl gerçekler doğunca başlıyor bence bugünleri çok ararız 🤭
Guzel_bebem Busra2013 benimde belim Çok ağrıyor birde sık idrara çıkıyorum artık WC de uyucam yada kendimi bezlicem 🤣😂 benim ayakları aşağıda ondan sık çıkıyorum doktorum öyle dedi inşallah geçer ya keşke belim agrımasa sık idrara çıkarım
sonbahar_2322 Ilkim1- Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻🤍 Az kalmış canım ☺️ Bizde daha 17 haftadayız
Elifmehmetemin sonbahar_2322 21 haftalık oldum iyiyim elhamdülillah arada zorluyor ama genel olarak iyiyim çok şükür 🤲😊
sonbahar_2322 262634nur İyi olun hep ☺️ 17+1 haftalıyiz bizde sağ salim şekilde kucağımıza alırız inşallah hepizimiz 🤲🏻☺️
Busra2013 sonbahar_2322 valla oda sansina kalmis bizimki dogdugundan beri yedi bizi 1 ayda 85 kilodan 58 dustum
Zeydin sonbahar_2322 34 haftalik olduk 🥰 Artık sabırsızlanıyorum , bir an önce kucağıma almak istiyorum bebeğimi ♥️🌺