Masalceylan Kızlar 22 haftalığım ama iç camasirim çok ıslanıyor tabiki akıntım da var ama bu kadar olması normal mi yada nasıl anlarım yardımcı olabilecek varmı
Htc4345 Masalceylan şuan aynı durumdayim fitil de kullanıyorum islaklik var beyaz akıntı var 22.haftadayim ama arada oluyor böyle
mrvsrcn Masalceylan canım suyun geldiğini anlamaman mümkün değil bir anda akiveriyo ilik ilik ve tutamıyorsunuz asla bende hep nasıl anlayacağım derdim ama suyu da anlıyorsun doğum sancısını da anlıyorsun
Masalceylan Htc4345 benimde enfeksiyon var cnm ama ıslaklık çok oluyor akıntı hricinde insan emin olamıyor sızıntı da olabildiği için
Masalceylan mrvsrcn evet cnm haklısın ama sızıntı şeklinde de olduğu için insan emin olamıyor şüphede kalıyor ya
Grimsi mrvsrcn hiç öyle değil emin olun ben hiç anlamadım 28 haftalıkken doğum yaptım sızıntı şeklinde suyum geliyormuş İç çamaşırım bile aşırı ıslanmıyordu ben akıntı sanıyordum
Htc4345 Masalceylan hamile olduğumdan beri hiçbir şeyden emin değilim bazen öyle ağrılarım oluyor ki birsey oldu diyorum sonra hafif kıpırtı geliyor içim rahatlıyor şuan bile iki seksen yatıyorum inşallah şu günleri sağ salim bitirelim