Asl1994 Kızlar merhabalar, 12 haftalık hamileyim. Normalde günde 3 litre su içmem gerekiyor ama ben 1 litre zor içiyorum. Bir sıkıntı olur mu ?
Asyasel1720 Asl1994 bende 21 haftalık hamileyim iki gün önce çok ağrım oldu su içemiyorum sizin gibi zorluyorum kendimi
queenanne1 Asl1994 ne kadar içebiliyorsanız o kadar için bebek susuz falan kalmaz yani öyle bi korkunuz olmasın🫠
Mrvsmt2502 Asl1994 bebek için hayati bir durum az su içmek zorlayın kendinizi lütfen. Suyu seveceğiniz şekilde tatlandırın mesela limon sıkın biraz tuz atın gibi . Ben soğuk suyu seviyorum ama normalde de bıraksan 4 5 lt içerim
Asl1994 Selenavci63 su kokuyo ama yada ben psikolojik olarak öle hissediyorum. Midem almiyo ama dediğiniz gibi icmemiz lazım 😌
Asl1994 Mrvsmt2502 evet soğuk su olunca bende çok fazla içiyorum çevrenin etkisiyle içemiyorum soğuk su hasta eder dedikleri için onu da içemiyorum malesef 😔
Hux Malesef bende içemedim ve hep ödem oldum ellerim parmaklarım acıdı Elma dilimi böyle tatlandırıcı doğal bişeyler atıp içmeye başladım havalarda ısındı biraz da onun etkisi ile şu an iyi gidiyorum kendimizi zorlamamız lazım biraz
Katya1 Asl1994 11+2 bende öyleyim günde 2-3 bardak anca içebiliyorum kokuyo gibi geliyo bulantımda çok ne yesemde cıkıyoo malesef tek su değil yemekte yiyemiyorum allah yardımcımız olsun 🥹
Asl1994 Selenavci63 malesef öyle oluyo. En sevdiğim yiyecekler midemi bulandırır oldu artık 🥺 ama tatlı şikayetler bunlar inşallah kucağımıza aldığımızda buan değdi diyeceğiz 🙏
10gamze Asl1994 su içmeyi sevmiyorum🙁 üçüncü gebeliğim sorun olmuyor en azından bir litre içmeye çalış
Drusnm2 Asl1994 canım♥️ben bir litre bile içemiyordum çok şükür de sagsalim doğdu hiç sorun yok o kadar iyi anlıyorum ki seni 🤢
Asl1994 Drusnm2 Allah’ım analı babalı büyütsün inşaallah 🙏🙏 insan öle şeyler duyuyor ki içine bı korku giriyo işte canım 😘