Aslihanfindik Nursemom90 buraya da aynı zamanda devam edip özele de gitsem mi diye düşündüm bende acil birşey olursa buraya gelirim Allah korusun , doğuma da oraya giderim
Nursemom90 Aslihanfindik aynen bir b planı olması iyi oluyor bende o sebeple hem özele hem devlete gidiyorum özel olan yine de daha iyi her konuda ulaşabilme imkanın oluyor devlet bisey olursa acile git diyor yada bekle ki randevu bul yakın zamana
Aslihanfindik Ananim değil mi ne kadar güzel ben asla doktoruma ulaşamıyorum numarası zaten yok biley olursa acile git onlar bana yazar diye aklıma takılan hiçbir şeyi soramıyorum
Ananim Aslihanfindik büyük konfor. İnanılmaz kafa rahatlatıyor. Aa bunu sormadım bir ay bekleyeyim derdin olmuyor. Kan tahlili bile sonucunu bekleme zorunluluğu yok sizi arayıp bilgilendiriyorlar vs. İmkanınız varsa değerlendirin derim.
Aslihanfindik Ananim çok teşekkür ederim hamileliğin geri kalanını zehir etmicem bundan sonra geçmek en iyisi
Girlmama Aslihanfindik coooookkkkk memnunummm ebelerim asistanlar domtorlarim hepsini cok seviyorum hepsi cok ilgili
Aslihanfindik Girlmama çok sevindim adınıza inşallah bende mutlu olacağım yere geçerim diğer türlü ağlayarak gelip gidiyorum
Accountant Aslihanfindik memnunum devlete gidiyordum ilk haftalar özele geçince insan gibi muamele gördüm oturup derdimi anlatabiliyorum ayaküstü yarım yamalak olmuyor en azından
Accountant Aslihanfindik kız özele gittim alışmışım devlette dakikada 1000 kelime kurmaya kadın oturun buyurun dedi şaşırdım
Ceydaaas1 Aslihanfindik bende gaziye gidiyorum orda da hep asistanlar var ve çok kalabalık oluyor hep saatlerce bekliyorsun siz kaç haftaliksiniz
FtmaGlr Aslihanfindik ister özel ister devlet olsun önemli olan doktor tercihi özel hastane takipliyim doktorum da gayet iyi