okuyananneeeee Kızlar 33 haftalığım vajina iç dudak kısmında vajinal varis gördüm nohut büyüklüğünde , doktorum hamilelikte olur dedi haftaya kontrolde muane ederiz dedi ama acayip korktum . Başına gelen var mi ? Nasıl geçiyor sonra
Senemm5834 okuyananneeeee doğuma kadar çıkıyor doğumdan sonra geçiyor aynı durumu 2 hamilelegimde de yaşadım ve üçüncüye hamileyim hala aynı şeyi yaşıyorum doktorum kilotlu çoraplı varis çorabı aldırdı onu giyince rahatlıyorum ağrım felan o kadar olmuyo
meryys okuyananneeeee Bende gebelik öncesi vardı toplu iğne ucu gibi kırmızı dediğiniz bolgede dün gebeligim için ilk muayeneye gittim onuda gösterdim varis dedi
Ayshaaa okuyananneeeee aynısı bende var suan 23 haftalık gebeyim ama benim ki vajina dış dudağında çıktı baya balon gibi sis hem görüntüsü rahatsız edici nasıl geçer bilmiyorum bende
okuyananneeeee Esra-kk ben 34 e gireceğim ama az önce oldu sanki yani yoktu . Dudak kısmında acayip korktum ya hafif acı var sadece ama patlamaz demi
Esra-kk okuyananneeeee cnm sen onun vâris olduğuna eminmisin bnmki öyle değil ama böyle damarlar kirmizi
okuyananneeeee Esra-kk vajina sol dudak kısmında iç tarafta nohut gibi çıkıntı damarsal . Doktor varis dedi anlattım böyle haftaya muane edeyim dedi
Smile0 Bende de aynı durum başladı. Peki doktorunuz doğum hakkında bişey dedi mi normal veya sezeyan diye.