Bbydust Ecmsyl inşallah her şey gönlünüze göre olur, bir sohbette daha konuşmuştuk sizinle sat tarihlerimiz 15 mart aynıydı yanlış hatırlamıyorsam 🥰 benim de hala ultrason yok
Ecmsyl Bbydust ayy olabilir doğrudur😍 sizde içinizden geçeni yapın hakkımızda hayırlısı sağlıkla gelsin bebeişlerimiz inşallah❤️🤲🏻
262634nur Bbydust 16 haftalıkken söylemistım sadece eşim biliyordu annemler dahil 4. Ayda cinsiyeti ile birlikte ogrenmıs oldu 😀
ufsu Bbydust Bbydust ilk etapta ailelerimize söyledik ama onlar da saygı duydular kimseye söylemediler üçüncü aydan sonra diğerlerine söyledik ama şart da değilmiş diğerlerine söylemek Sjsjsjsj ilk olunca söyledik, Allah nasip ederse ikincisini sadece en yakınlara söylerim
Edosgebos67 Bbydust gizlemeyi beceremedik dndndnn. 5 haftalıkken öğrendik zaten hemen yakınlarımıza böyle böyle Bi durum var diye söyledik kalp atışını duyduğumuz gün artık kimseden gizlemedik. Şuan çok şükür 26. Haftadayız.
Canh20 Bbydust adet günüm geldi test yaptım ertesi gün herkes öğrendi🤦♀️ yakın çevreme söyledik onlar başkalarına die die saklayamadık😂
Birhayalimvr Ben ilk gebeligimde kalp atisini duyunca ailelere soyledik 1 hafta sonra kalbi durdu cok pisman olmustum bu sefer herkese laf anlatmaya calistik simdi söylemeyecegiz taki 3 ayı atlatana kadar
pase Bbydust ben hemen söylemedim aslında 6. hafta öğrendim, önce kendi içimde biraz hazmettim. 8. haftada söyledik annemlere ve kayınvalidemlere. Şimdi 10. haftadayız, ama hala kimseye söylememelerini söyledik ailelerimize, 3. aya dek bakalım 🙃
Esraa00 Bbydust asla soylemedik Kalbi duyduk anneme mecbur dedim riskli gebelikti kayıplarım vardı Onun dışında herkes karnım çıkınca anladılar memlekette çoğu çevrem hala bilmiyor 😅 Eşimin tarafı da babası kardeşi 3.aydan sonra söyledik
Morrinah Bbydust valla ben annemlere söyledim onlarda tüm etrafa söylemişler yayıldı da gitti sağlık olsun napalım bebem 3 haftalıkken elalem duydu 😂
byk0606 Bbydust ben hamileliğimi 4. Haftada öğrendim kan tahlilinde, ertesi gün doktor kontrolüne gittik. Doktor evet kese var dedi eşim çıkar çıkmaz en yakın arkadaşlarını arayıp amca oluyosunuz dedi 😂
Birhayalimvr Soylemeyin kizlar ben 9. Haftada bebegimi kaynettim sonrasi zor oluyor sacma sapan arayio seyler soyluyorlar yok dikkat ermedin mi agir mi kaldirdin vs. Gibi simdi hamileyim 3 ay dolunca anca soyleriz