Bbydust Merhaba sata göre 5. haftadayız, henüz annemlere bile söylemedim. Siz hemen söylediniz mi? Günleri nasıl geçirdiniz neler yaptınız ilk haftalarda? Çok merak ediyorum tecrübelerinizi, bu günler nasıl geçecek ☺️
queenanne1 Bbydust kalp atışını duyduktan sonra ailelerimize söyledik, o günler sabretmek birazcık zor oluyor ama inanın zaman çok hızlı geçiyor sağlıkla gelsin inşallah 🌸
Bbydust AnayimBenAna_ önceki hamileliğimde annem sağolsun baya bi yayılmıştı o yüzden gizledim ondan üzülerek 🤦🏻♀️ asla saklayamaz
Sevgilimmmmmmm Adet olmam gereken gün test yaptım pozitif hemen iki ablamı aradım heyecandan. Bir sonraki gün kan testi verdim pozitif o da anneme söyledim kaynanama 10 gün sonra falan. Eşimin teyzeleri vs kalp atışını duyduktan sonra söyledim
Hlz Bbydust ben 3+3te hamileliğimi öğrendim😅 kese görmeye gidene kadar günler asla geçmedi. Kalp atışını beklerken de aynı şekilde. Ama tuttuk kendimizi🙈 Süreçte aşırı uykuluydum ben. Akşamları 7de uyuyakalıyordum hep, o sayede de tutabildim sanırım😂 sağlıcakla alın kucağınıza🩷
Sevgilimmmmmmm Bbydust kaynanama kalsa kardeşleri bile hala bilmeyecekti (32 haftalığım) keşke söylemeseydim de pişman oldum
oglussannesiiii Bbydust annemlere söyledim kaynanama söyledim kaynanam heycanla herkese söyledi sağolsun😂
Bbydust etkafa Nasıl bekleyebildiniz kendi ailenize bile mi 🙈 ben de bazen karnım çıksın öyle söyleyeyim düşüncesine giriyorum ama bekleyemem de gibi
Sevgilimmmmmmm Bbydust eşimin teyzesi öğrendikten 1 hafta sonra bana olan tavrı değişti sebebini bilmiyorum ama iki defa yanımda kırıcı konuştu ben sesimi cikarmadim o kadın yüzünden günlerce ağladım hamile halimle. Hala da konuşmuyorum konuşmayı da düşünmüyorum
Bbydust Sevgilimmmmmmm bence de iyi yapıyosunuz görüşmeyerek, ben de hepimizden uzak bir düşük geçmişim var o hamileliğimde hemen söylemiştim ve en küçük görümcemin 12 sene sonra olduğu için bana karşı enerjisi farklılaşmıştı anlıyorum sizi, saklamak en iyisi gibi görünüyor