Hilossssss haftada üç gün belirli aralıklarla hissediyor gibi oldum ama bu hafta hiç hissedemedim kızlar sizde nasıl d
Elisasu123 Hilossssss bende 18. Haftamda hissetmiştim hareketler düzensiz olurmuş bu haftalarda suanda 21 haftalık oldum birazda daha güçlendi hareketler
GizemHamza34 Hilossssss 16 haftalık hissettim pıt pıtlar ama bu hafta bende tık yok yarın tam 19 haftalık olucam iki hamilelik daha geçirdim ama bu haftalarda eşim bile elini koyunca tekmeleri hissediyordu 😔
Mercimek7713 Bende 19 haftadayim düzensiz hissediyom o da zaten segirme gibi hala hissetigim bu arada ikinci ncı gebeliğim daha erken olur diyolar ama ben dahada kuvvetli hissedemedim
Hilossssss Evet ikinci gebelikte erken hissediliyormuş öyle diyorlar benim ilk gebelik dediğiniz gibi minik seyirme ve tıkırtılar hissediyordum ama bu hafta hissetmedim erken mi acaba
Mercimek7713 Hilossssss ben kızımı 24 haftaya kadar hiç hissetmemiştim zaten ilk gebelikler bu haftalrda hissediliyo
Hilossssss Mercimek7713 yaa inşallah artık o günlere geçsek şimdi hissedemeyince insan ister istemez tedirgin oluyor
Hilossssss Ciceklerrrr hani bazen gözümüz veya elimiz seyirir ya böyle karnımın içinde titreşim oluyor gibi