Ay selam kızlar aniden olduğu için yazamadım anca kendime geldim bebeğim 12 günlük oldu hikayemi yazıyorum şimdi 😅
Ben sezaryen istediğim için 39+0 da alırım demisti doktor 38+0 kontrole gittik doktor ultrasonda baktı dedi herşey normal bebek doğum pozisyonu almış falan neyse beni nst gönderdi çekildim nst sancı çıkıyormuş annemle eşim de yanımda sancı yükselince birden ayağa kalktı annem noluyor dedim meğer sancı gelmiş ama ben hiç hissetmiyorum neyse hemşire geldi dedi senin sancıların varr ama hissetmiyor musun hayır dedim doktora git göster ama bence geri geleceksin dedi ben çok tinlamadim gittik doktora gösterdik gerçekten düzenli sancılarım çıkmış seni böyle gönderemem doğumun başlamış almam lazım bebeği dedii biz şokk👀 korku yoktu ama heyecandan ağlamaya başladım doktorun sekreteri birşeyler imzalatiyor bı yandan diyor yarım saat sonra bebeğine kavusuyosun falan ben heyecandan titriyorum imzayı zor attım 😅 neyse kendimi damar yolu açılırken buldum sedyeye aldılar sonra ameliyathaneye gittik tek ben vardım görevli baya kişi vardı bi amca dedi bişey sıkcam beline biraz soğuk başka bişey hissetmicen neyse sıktı sonra iğneyi vurdu anestezi doktoru birkaç dk sonra uyuştu bel altım hareket ettirdiklerini hissediyordum sonta taktiklarini falan ama acı yok cekiştiriyolar bastırıyolar karnıma biseyler yapiyolar neyse başımda bekleyen bı kız vardı görevli ona sürekli birşeyler soruyorum başladılar mi kestiler mi bebeğim çıktı mı kız da cevaplıyor 😅 sonra bebeğim ağlamaya başladı aman tanrım doktor yukardan gösterdi foto falan çektiler ben karnı yarık ama otuz iki diş gülüyorum bı yandan bebeğimin ağzını temizliyor bı doktor iyi mi diye soruyorum o gidene kadar onu izledim o ara dikiş de bitmiş zaten odaya çıktım 😅 bu arada hastane çantasini nolur nolmaz diye arabaya koyalım demiştim iyi ki demişim belki de hissettim iyi oldu yani😅