Bussbety nurunuzgeldi bence cinsiyeti öğrendikten sonra alınmaya başnabilir ben kıyafeti son sakladım. Önce bebeklere lazım temel şeyler aldım
hamcokelek33 nurunuzgeldi bugün almadığımız her şeh yarın daha pahalı oluyor ya, bence yavaştan başlayın
Anonymouse Toplu bir alışveriş yapmadım, bir şeyleri gördükçe ya da indirimde denk getirdikçe aldım. Neredeyse doğru düzgün kıyafet almadım anneler aldılar bize fırsat kalmadı. Şu an 32.haftadayım son alacaklarım kaldı tarak, şampuan, pamuk vs gibi
nurunuzgeldi Anonymouse of ben de ağırlaşmadan alıp odasını yapmak istiyorum daha şimdiden kendimi ağırlaşmış hissediyorum zaten kilolu gebe kaldım
nurunuzgeldi hamcokelek33 evet çok haklısınız ama eşimde öyle bir heyecan istek görmediğim için benim de isteğim kaçıyor sinirimi bozuyor
x_sumeyyexx Ben 16. Haftada kızım olcağını öğrendim cinsiyeti öğrenmeden önce ucak tefek almya başlamıştım keşke ama temel eksiklerini şuan daha da önce alsaydım diyorum doğuma 2 ay kaldı hem amilyat ücreti hem oda hemde bebeğin geri kalan ugak tefek eşyaları bizi zorlamaya başladı bir an önce bence ağırlardan başlanmalı
nurunuzgeldi x_sumeyyexx ben de hiç bişey almadım daha detaylı ultrasondan sonra başlayalım o zaman ancak biter
Elagozlu3 Fiyatlar aldı başını gidiyor kesinlikle son zamanlar ağırlaşmadan aşırı sıcaklar başlamadan almalıyız geçen sene temmuz sıcağını hatırlıyorum çünkü berbattı ☺️