Arkadaşlar merhaba dün başıma gelenleri paylaşmak istiyorum önce an olarak 28+2 deyim ve iyice ağırlaştım. Dün resmi bir kaç işim için dışarı çıktım ve düz bir yol düşünün 1 km yok yürüdüğüm yol telefonda konuşuyordum bir anda fena başım dönmeye başladı sesler uzaklaştı bayılacağımı hissediyorum geliyor nefesim tıkanmaya başladı eczane vardı yolumun üstünde girdim iyi değilim dedim oturdum 5 dk sürmeden bayıldım ambulans çağırdılar eşim geldi yakındaydı o da çok şükür böyle denk gelmez ben biraz kendime geldim ama gözlerimi açamıyorum kasılmaya başladım karnım taş gibi sürekli geriliyor taş kesiyor o arada ambulans geldi tansiyonum yerlerde bu arada gittik “Bağcılar araştırma hastanesi” ki asla tercih etmem dediğim yerlerden birisidir
aklınızda olsun acil durumlarda siz istesenizde sizin tercihinize bakmıyorlar direk en yakın müsait yere götürüyorlar hemen tahlil ultrason vs hepsine baktılar o arada tekrar bayıldım inanın o kadar ilgilendiler ki son dk kadar artık ebe stajyer dr hemşireler kaç kişi vardı tansiyonuma bakan ayrı nst takip yapan ayrı üşüyorsun üstünü örtelim diyen ayrı bebek gibi baktılar ben çok şaşkınım açıksası ilk doğumunu kanunide yapmış biri olarak orda da ilgilendiler ama doğum kısmı zordu benim ayrıca anlatırım neyse bir sıkıntımız çıkmadı çok şükür çıkacağımız zaman orda çalışan pozisyonunu söylemek istemiyorum bir abla diyim sordum dedim çok kötülüyorlar devlet hastanesi vs çok memnun kaldım dedim hiç korkma dedi özelde yapılan yanlış müdahaleler dahi buraya çok geliyor yenidoğan yoğum bakım olan hastaneleri söyledi Çam Sakura bunların içinde içim rahatladı ve noktayı koymuş oldum. ilk doğumunu riskli diye özel ( beylikdüzü Kolon hastanesi) beni araştırmaya göndermişti bunda da özel hastane çok araştırdım rahat etmek ve evime yakın olsun diye hatta buldum hastaneyi ama vazgeçtim devlette bizler hastayız özelde müşteri ve maddi tarafını da es geçemeyeceğim Haziran’da fiyatlar da artacakmış ben çalışan bir gebeyim rahatlık mı sağlık mı bence önce sağlık şunu yaşamak istemiyorum tabi bunlar benim şahsi görüşlerim özele gideni eleştirmiyorum asla yanlış anlaşılmasın ben de klinik özel dra muayene oluyorum çok ta seviyorum drumuzu. ekstra lar bindirip fazla fazla ücret ödemek ve her yaptıracağım şeyde nedenini ücrete bağlamak gerçekten can acıtıcı zor şartlarda çalışıyorum aman devlet sonuna kadar yapıp bırakmıyor da sonuçlanmadan çok korkuyordum haftalardır içim içimi yedi ama netim şu anda. Hele dünkü bebekler o kadar tatlıydı ki anlatamam emzirme eğitimi felan da vardı minicikler Allah’ım herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızlar. Benim gibi kafaya çok takanları bir nebze rahatlatmış olmak istedim..