Hacer1515 Bende oraya gidiyorum ama aynı doktora gelmek mümkün değil bütün doktorlar ayni nerdeyse zaten doğumda normalsede sezeryansada hangi doktor o gün varsa o giriyor
Anneveogluu Hacer1515 nasıl randevu buluyorsunuz o hastanede ben detaylı ultrason için bakıyorum ama hiç yok
Anneveogluu Hacer1515 bir tane buldum Ali Çetin ama detaylı ultrason yapılmamaktadır diyor gitsem yaparlar mı acaba bide siz kaç haftalıkken detaylı yaptınız☺️
meliyalcinerr Anneveogluu merhaba ali çetin için muayeneye gittiniz mi bende ikili test için randevu aldım memnun kaldınız mı acaba
Hacer1515 Oyle yazıyor ama yapılıyor ben hiç hatırlamıyorum haftayı ya onlar zaten yönlendiriyor su hafta git doye
Anneveogluu meliyalcinerr ikili test ve detaylı ultrason o hastanede yaptım ikili testte bişi yapmıyorlar zaten kan alıyorlar ultrasonla normal kontrol ediyorlar okdr Ali Çetin diye randevu aldım ama farklı doktor vardı detaylı içinde filiz hoca vardı ona gittim ço iyi ilgilendi detaylı herşeye bakıp anlatıyordu memnun kalmıştım
sevvalinwonderland Anneveogluu merhaba. aşağı yukarı kaç dakika bakmışlardı hatırlıyo musunuz? ben de normal kontrollerime orada gidiyorum ama detaylı için özele gitmeyi düşünüyordum. siz memnun kaldım deyince sormak istedim.