Deleted33000 Burcu__0506 sen daha yolun basindasin kuzum o haftalarda insanda pek istek de olmuyor zaten ama sen sonraları gör vakit geçmiyor 😅😅😅😅
Burcu__0506 Deleted33000 isterse 20 haftalık olayım canım bebeğimizden önemli dğil olsada olur olmasada olur kafasındaym ama eşimide özlüyorm tabiki
Deleted33000 Papatyam_42 sende benim gibisin demekki kız 😅kist olunca da mı ilsikiyi yasakliyorlar merak etme eşinle beraber vakit geçir romantik romantik onu hallet oda doğuma kadar sabreder bişey olmaz takma kafana bizde ilişki olmayınca daha bı kıymete bindim birazda fırsata çevir sende
Papatyam_42 Deleted33000 3 cm kist varmış ilişki olursa yumurtalığın ters döner dedi doktor 🥲 bakalım bir sonraki randevumda umarım kalmamıştır bişiy benim eşim 2 iş yapıyor o yüzden romantik vakit geçirmeye zamanımız yok uyumaya geliyor eve 😂
Deleted33000 Burcu__0506 ya tabiki de bebekten önemli değil ama insan bı boşluğa düşmüş gibi oluyor senin eşin de seni ozlesin biraz
Deleted33000 Dileminiz haa daha yeni gelin sayılırsın sen😅😅ben bu sene 14 sene olacak evleneli artık nerdeyse ben eşime ogretecem biseyleri😂😂😂😂😂😂
Deleted33000 Papatyam_42 anladım canım herkesin ilişki dinamiği farklı işte rabbim sana şifa versin inşallah sorun çıkmaz
Buse4161 Bizimki de daha 6 hagtalık diye eşim yaklaşmıyo 3 ay dolsun diyo da o işteyken dayanamadım kendimi rahatlattım iyi geldi mi geldi ama inş biş olmamıştır içim huzursuz
Deleted33000 Buse4161 bişey olacağını sanmıyorum canım içini ferah tut doktorun yasak filan demediyse siz aynı devam edebilirsiniz kendini çok zorlamadan
Damla_g28 Deleted33000 bizde bı yasak yok benim herifte tam tersi bebeğe zarar verir die korkuyor 😂😂😂
Deleted33000 Damla_g28 herkes farklı işte kız kimi erkek böyle korkuyor yinede zorlanmadan devam edin kandır sen onu biz ilk cocukta cahillik mi diyeyim hep yaptık hiç TE sıkıntı yaşamadık ama üçüncü de yani bu gebeligimde hiç yapmadigimiz halde kanamalar oluyor
Buse4161 Deleted33000 tuvalete gidip direkt baktım kanama falan var mı diye yoktu ağrı da olmadı Allah’tan. Daha çok yeni olduu için korkuyorum işte elimde değil
Damla_g28 Deleted33000 benimde ilk hamileligim senin demen gibi uzaklaştık sanki birbirimizden 28+6 haftalık hamileyim