Edafmo Accountant clonet denedim pek bi etkisini göremedim ben ya, kimyasallarda eşime denettiricem 😂
Accountant Edafmo cloneti çok kullanmak gerekiyor nerdeyse bir şişeyi her yere gelecek şekilde dökmek gerekiyor ama doa dan memnun kalmıştım bir de onu dene istersen fiyatı 40 60 tl gibi bir şey uygun zaten
Meltemanneolsun Benim de öyle her yer kireç bulaşık parlatıcısı yumuşatıcı ve limon tuzu karıştırıp sık yıka kurula miss. Bı de krem cifler çok iyi cikariyo
Mrscakir Edafmo ben bi kabın içerisine koyup sünger uçlu fırcam var ona batırıp siliyorum. Hemen gidiyor zaten daha sonra durulayıp kuruluyorum miss gibi oluyor
egenin_annesi_ Edafmo her gün slepy ıslak mendille siliyorum iz bırakıyor gibi görünüyor sonrasında düzeliyor camlarını yıkadığım zaman ise cifin sarı olanını ve domestosu camına gezdirip ovalyorum cıncık gibi oluyor
egenin_annesi_ Edafmo 2 yıla yakındır çamaşır suyu kullanıyorum hiçbirşey olmadı camdan cama fark olursa bilemem
Edafmo egenin_annesi_ ben solar diye hiç denememiitim olmadı küçük bi yerde bi deniyim, teşekkürler 🌸
Habibe08 Edafmo beceremicek bisey yok kirece döküp su tutcan ben hatta bos fisfis sisesine koyup sıkıyorum daha kolay oluyo hemde az gidiyo