Emine-tuncfu 2100 gram 2 hafta gerilik ve sancı olduğu için yatış yapılıyor dua edin biraz daha dursun
hamcokelek33 Emine-tuncfu moralinizi yüksek tutmaya çalışın allahın izniyle haftanız büyük burada 35. Hafta doğum yapan çok kişi var, inşallah huzurla mutlulukla kavuşursunuz💖
Birbenbirbebek Emine-tuncfu kg su da iyiymiş sıkma canını gönlünü ferah tut inşallah sağlıkla zamanında gelir 🥹❤️🙏
feynnur Emine-tuncfu geçmiş olsun sağlıkla gelsin inşallah gelişim geriliği konusunda konuşmuştuk oradan hatırlıyorum sizi. Sağlıklı olun inşallah ikiniz de. 35 ve 36 haftada doğum yapan tanıdıklarım var yakın zamanda ikisi de küveze girmedi bebekleri sağlıklı. Stres yapmayın sakin olun.
Guzel_bebem Sağlıkla gelsin inşallah bebeşin sıkma canını bebeğin için olanı yapıyorsun bende 2021 de 35 haftalık doğurdum bebeğimi çok şükür Rabbime sıkıntı olmadı
Emine-tuncfu Büyük kızımda 35 doğdu küveze girmedi ama bu çok küçük girebilir dedi doktor ondan korkuyorum
Aydnkynk Emine-tuncfu 35.1 de sancılarım başlamıştı serum vs sancılar durduruldu sonra 38.1 de doğum yaptım
Emine-tuncfu feynnur çok sağolun inşallah küveze girmesin tek korkum o artık son çocuğumda bunu yaşamak istemiyorum
2baby1mom__ İçinizi ferah tutun, inşallah sağlıkla zamaninda gelsin bebiş, 34 haftalık doğum yaptım çok minik olması haricinde çok şükür hiç bı sorun olmadı küvöze girmedi
ipekoktamis Her ihtimal ciğer gelistirci iğneyi vurdur canim nefes alisinda sıkıntı olmazsa girmez allahin izniyle