Serifekeles Mavili1480 aynıyız sanırım bizde bugün düştük 2li rakamlara son 99 . Bende senin gibi hesaplıyorum sezaryen olacağı için ☺️
Nilayy95 Mavili1480 bende sezaryen olacağım için 74 gün kaldı. Çok heycanlıyım. 30.haftada tüm kıyafetlerini yıkacağım 28.haftam bitecek benimde yarın 🙏🏻38+4 te yani 39 haftalıkken alacak fakat o güne beklemez gibi geliyor bana bebişim
Mavili1480 Nilayy95 Bizim tarih belirsiz tahmini 85 kaldı diye düşünüyorum 🥰 29 haftanın içinde bende başlayacağım bir çocuğum daha var zorlanmadan erkenden bitirmek istiyorum sağlıkla gelsinler 🤲💕
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Sağlıkla gelsinler canım bende 2-3 haftaya kıyafetlere başlayacağım eksikler bitti temizlik falan işimiz çok yanımızda da çocuklar daha zor oluyor 🥰🥲
GirlandBoy_Mom Mavili1480 amin kuzum 😍🤲ben yarın halıları vericem yıkamaya evde boyanacak bazı yerler var o sırada cam perde girişicem inşallah eşim evdeyken yapayım dedim😂
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Bende yapcam sırayla canım kıyafetler bir aradan çıkınca yazda geldi burada hava çok sıcak 🥰😂
Merve_kucuk Mavili1480 Bize de 59 gün kaldı ama ne zaman gelir bilmem(vakti saatinde gelsinde). 28/29 haftalıkken herşeyini hallettim. Mayısın ortası gibi de beşiğini kurarız, ev temizliğini bitiririm. 2. doğumum bu arada ☺️