Cigdemyslyrt Kızlar merhaba geçen hafta kimyasal gebelik dedi doktorum ve en son çarşamba günü 40 lara kadar beta düştü. Ama ben Hala adet olmadım olacak gibi de hissetmiyorum açıkçası. Progestan değerim de 2 lerde idi o yüzden dış gebelik değil dedi doktorum. Ama benim artık adet olmam gerekmezmi. Acaba normal adet döngüsünü mü beklicem. Ay olsa bitse de hayatıma dönsem artık
Sdemirel Cigdemyslyrt canım ben de kimyasal gebelik yaşadım geçen ay adetimin üzerinden 4 gün geçti kanamam başladı 5 gün sürdü normal adetim gibi bir ay geçti yine adet oldum şimdi
Cigdemyslyrt Sdemirel canim ben adetli iken öğrenmiştim bi de herkesin gecikir öğrenir ben iki gün erken adet olmuştum. Adetli iken beta 16 cıktı. Adet bitti 400 lere kadar cıktı. Geçen hafta en son 40 di ama yok hala bir şey. Herhalde adetimi beklicem🙄
Sdemirel Cigdemyslyrt ben de adet gümümde öğrenmiştim 17 çıkmıştı dört gün sonra kanama başlayınca gittim kimyasal gebelik dediler canım daha da düşmesi lazım senin o zaman 17deyken kanama olmamıştı bende.
Cigdemyslyrt Sdemirel anladım senin vücut erken atmış. 24 ocakta öğrenmişim bugün 12 şubat. 20 gün olmuş. 🤔 ay bi an önce normal hayatıma dönsem bende.
Sdemirel Cigdemyslyrt oy senin çok olmuş . İnşallah en kısa zamanda olursun. İnsanı yıpratıyor artık böyle şeyler 😞
Cigdemyslyrt Sdemirel insan korkuyor acaba başka bir şey mi cikcak diye. 😁 paranoyak olcam en sonunda.
Sdemirel Cigdemyslyrt aynen öyle bebek sahibi olmaya karar verdiğimiz günden beri hayatım iyice değişti başka şeye kafamı veremez oldum sıkıldım artık valla iyice okuya okuya doktor da olduk :)