Beyzanur1995 bnnryksl ilk dogumum da gebelik kolestazi oldum 31+3 le doğum yaptım.Bebegim 9 gün küvezde kaldı.Cok şükür şuan 5 yaşında.Suan ikinci gebeliğim bunda da olma riski var
Nilayy95 bnnryksl merhaba üzülmeyin arkadaşımda kolestaz varmış bilmemiş öyle bir hafta durmuş doktoru bıraktı gitti onu yani herşey üst üste gelmişti sonra acil doğuma aldılar bebek şimdi 5 yaşında . İnşallah sağlıcakla geleceler
Anonimsssss 33.haftada bende oldum ilaç kullanıyorum hastanede kaldım. Şükür şuan 37+3 olduk haftaya doğum olacak bu hafta olacaktı ama değerler iyi gelince bir hafta daha uzattık değerlerin ne durumda şuan
bnnryksl Anonimsssss değerim 14 küsür cıktı ama 36 dolar dolmaz alalım diyor doktorum ikiz oldukları ıcın mı acaba ilaca baslayacagım bugun günde 3 kere // bende suan 33 haftalık gebeyim
Beyzanur1995 bnnryksl evet yüksekti.36 haftalık gayet güzel bir hafta endişe etmeyin bence .değeriniz çok yüksek de değil takip altında olmanız çok iyi.duruma göre mudahele edilir
bnnryksl Beyzanur1995 inşallah erken farkettim ben biraz durumu araştırma yapıncada şüphelendim doktorumla irtibata geçtim inşallah sağlıkla gelirler 2 haftada geride oldukları için endişeliyim biraz. Sizin bebişiniz kaç kilo doğmuştu
Beyzanur1995 bnnryksl 1640 gram doğmuştu.premature bebekler hemen topluyorlar çok güçlü oluyorlar merak etmeyin
bnnryksl Gmry sadece geceleri el ve ayaklarımda ödem vardı ama ayaklarımda kaşıntı karıncalanma hissi oluyordu ilk bi kac defa umursamadım gecıyo diye sonra aklıma takıldı arastırdım kolestaz olabilir diye dusundum. Sonrada test yaptırıp ogrenmıs oldum
bnnryksl Beyzanur1995 ay bana nasıl umut oldunuz anlatamam . Rabbim banada sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. Doktorumun yazdığı ilac daha üretilmiyormuş muaidi ursomed siz ne kullanmıstınız
Beyzanur1995 bnnryksl ursactiv kullanıyorum şuan ki gebeliğim de 35+6 haftalık oldum hâlâ daha riskim var çok şükür şuan bir sikayetim yok 💓
Beyzanur1995 bnnryksl Şöyle bir durumum daha var ilk hamilelik de kolestaz oldum safra kesem de taş çamur vs varmış sezaryan ameliyatından sonra onun ameliyatini da olucam.Sizde ihmal etmeyin kendinizi doğumdan sonra kontrol ettirin safra kesenizi