Zeyomeroglu Kızlar dün negatifle sonuçlandığını öğrendim tüp bebeğin resmen bugun kanamam basladı adet normal mi ?
Ztkn2 Zeyomeroglu hatta aynı başlıkla post açmıştım normalde 1 hafta sonra falan olunuyormuş ama ilk defa erken olduğunu duydum
Asill01 Zeyomeroglu rahim kalınlıgı yükselmemişse kanama ilaçları kesince başlıormuş bnm 17gün gecikti sebebide rahim kalınlaştıgı için gecikme yaşanır dedi doktorum
mrp2023 Zeyomeroglu taze transfermi olmuştunuz regli olmak normal, ben donmuş embriyo olmuştum ilaçları kestikten 4 gün sonra regl olmuştum
Asill01 Zeyomeroglu tabi rahim kalınlaşacakki embriyo tutunsun yoksa tutunamazki transferden önceki adette estrofeme başlamadınmı canm
Sehersenn Zeyomeroglu çok normal endişe etmeyin benimde ilk transferimde test günümden sonraki gün regl olmuştum
Kvser Rahim kalınlığından kaynaklı olabilir kanamanızın başlaması . Kaçın gün embriyosu transferi oldunuz ? Taze mi oldunuz onun da etkisi olabilir . Rahim dinlendirme sonrası transferde tutma oranı daha yüksek