Damla3376 Merhaba tatlış anneler 🥰 ben 16 haftalık hamileyim saçımın dip boyan gelmiş bizde ırsi olduğu için çok beyaz var aynaya bakınca moralim bozuluyor boyatmak istiyorum ama bebeğime zararlı olur diye boyatmıyorum ama psikolojim çok bozuluyor zararı var mı acaba ben askeri kuaförde boyatıyorum bizim boyalar doğala en yakın diyorlar napmalıyım sizce 😞
OmurDerman Damla3376 benim de beyaz ama bebeğimin sağlığını seçtiğim için hiç de psikolojim bozulmuyor 🤗 üstelik yollardır platin sarı kullandığım saçlarımdan uğruna kendi saç rengime döndüm beyazlar resmen patlıyor kafamda 😬 bence bebeğinizi düşünün...
Nesrinkrdnz1 Damla3376 merhaba benim doktorum boyayabilirsin sıkıntı yok çok sorulan sorulardan dedi ve iki defa dip boyası yaptırdım sıkıntı olmadı
DuyguSenturk Damla3376 canım benimde diplerim çıktı geçen doktoruma sordum ben tavsiye etmiyorum hiç bişey bebeğinden daha önemli değil her şekilde ciğerlerine gidiyo o boyanın sokuku ve kana karısıo dedi haklı o yüzden boyatmaktan vazgectım
GizemzmCokun Doğal organik saç boyasının bebeğe zararı yok annenin kendine bakması kendini beğenmesi de psikolojik açıdan önemli bence
GizemzmCokun OmurDerman benim doktorum 3. Aydan sonra bitkisel amonyaksız boya ile boyayabilirsin dedi
AlininAysesii Benim doktorum sorun olmadığını belirtti ama hala cesaret edip de boyayamıyorum, 6 ay oldu 🤷🏼♀️
Ellaynagme Kanıtlanmış bir zararı yok. 3 aydan sonra boyayabilirsiniz diyor kadın dogumcular. Ben bi kere boyadım birde sonuna dogru hamileligimin boyucam inş 🤭