Haribo42 Gizemozmutlu ben gittim bi kez hangi doktor hatirlamiyorim:)) orda dogum yapmam ama kontrollerinucuz devletten dandevu bulamadigimda gitmistim sigirtali 40 tl vermistim 2 hafta once sanirim
NekwaSultan Gizemozmutlu Haribo42 kizlar siz nerde oturuyonuz ben de yakin sayılırım oraya. Benim 3 yaş 6 aylik 2 oğlum var cocuk dr.una oraya goturuyom memnunum Bir de kbb ye gittik bence güzel bi hastane ilgi fln 😉
Haribo42 Haribo42 sen nerede oturuyosûn canim sefakoy sultan murat caddesini biliyomusun orda vera sm var orda yapiyolar ve bi arkadasim yapti cok memnun kaldi
NekwaSultan Gizemozmutlu taa ordan niye buraya geliyon ki cok uzak orda bi hastaneye gitsen daha iyi olur dogumda mesafe zor olur çünkü
Giizemk Gizemozmutlu bende 22.haftamda detayli ultrason icin gitmistim gayet memnun kaldim yarim saat 40 dk kadar ultrasonla bakildi en sonunda zaten sana bir cd ve dosya veriyolar bebegin hareketleri resimleri ve bazi degerlendirmeler bulunuyor
Haribo42 NekwaSultan yok koz ben hafızım eşim değil:)) benim görümcem orda oturuyo 😂 pazara çok yakınn yaşın kaçtı :)) nerelisin