happyboy_ Özel hastanede yaptırdım 10 gün oldu hala ses Seda yok mesaj geleceğini söylediler ama gelmedi de e nabızda görünmüyor sonuç
Merve_kucuk happyboy_ Ne zaman çıktı hiç bilmiyorum. 11 haftalıkken yaptırmıştım doktor ultrason da bir sıkıntı gözükmedi zaten 15/16 haftalıkken gelirsin cinsiyetine de bakarız demişti. O haftalar da gitmiştim bende.
Leyli44 happyboy_ canım iki gün önce iki test verdim benim sonuç çıkmış az önce e nabız da gördüm normal yazıyordu bilemedim
Geleneksel1anne happyboy_ ben de yaptıralı 10 gün oldu e nabızda yok bazen e nabıza geç düşüyor doktorunu arayabilirsen öğrenirsin belki
Alone Leyli44 orada sonuç tam belli olmaz onun grafiği oluyor onu da doktor görebilir sadece tam sonucu doktorunuzdan öğreneceksiniz
Girlmama happyboy_ ozel hastane seyleri hastanenin kendi sitesine duser gittiginiz hastanenin e sonuc ekranindan bakin
oglussannesiiii happyboy_ benim 3 günde çıktı ulturrasonda ense kalınlığı normal dedi 16. Haftanda gel hem cinsiyeti hem sonuca bakarız demişti 14 haftalıkken gittim bende
qamze35 happyboy_ benimki 15 gün sonra çıktı nabızda çıktı gözüküyor sonuç ama rapor yazılması uzun sürüyor galiba. 12+1 de gittim test verdim 15+0 a randevu almıştım daha doktorun odasındayken 2 haftaya çıkar dediği için öylede oldu