burcus Günaydın kızlar, ben 8+5 günlük hamileyim, hapşırdığımda kasıklarıma çok kötü bi sancı giriyo bi iki dakika sonra geçiyor ama korkutuyo da, sizce bu durum bi sıkıntı yaratır mı? İlk gebeliğim o yüzden tecrübesizim, biraz büyük olsa hareketlerini hissetsem birşey olmadı der geçerim ama daha çok küçük o yüzden endişeleniyorum🥺
CnsyeniHamile burcus bende hapşurunca sağ kasıgım da agrı oluyor anlık dediğin gibi ama bi sıkıntı olmuyor geçiyor hemen 😊
enfla burcus kasların gerılıo ya ıcerdn onun sancısı banada oluodu cnm bıraz yat o ara 2-3 dk ya gecer yanma gıbı olur bırden
burcus Meltemegemenburak inşallah, kontorulume daha var o yüzden bari burdan sorayım dedim teşekkür ederim☺️🙏🏻
Meltemegemenburak burcus rica ederim bende endişeleniyordum hep her kontrolde başka sorular sora sora 35 haftaya geldim şükür🙈Darısı sana inş cnm
burcus enfla aynen öyle oluyo normalde tek taraftan giriyodu bu sabah iki yandan bi girdi ben de panik oldum hemen uzandım dua ettim geçti öyle🤗
enfla burcus bn Hapsırırken ayaga kalkıodum o zaman cok yanmıo bıde yatarken sırt ustu hapsırırsan acıpdu o zamanda yana donuodum yada yıne kalkıodum 😄
Yalinn8 burcus oluyordu, yetisebilirsen dizlerini kendine cek hapsirirken, ayaktaysan da hafif öne egil 34 um hala oyle yapiyorum, daha rahat😉
Ceyk burcus Normal korkmanıza gerek yok. O haftalarda rahim sürekli genişlediği için birden ayağa kalkmanız bile aynı ağrıya sebep olabilir.