Basakparlar 1993kubra şeker hastalığı sadece şekerli yiyeceklerden ibaret değildir bunun makarnası pirinci hamur işleri beyaz ekmeği patatesi meyve suları meyveler kurutulmuş meyveler birçok aklıma gelmeyen şeyler var bunlardan uzak durmanız gerekiyor dahiliye uzmanı ile görüşmeniz daha doğru olur yanlış yönlendirmek istemem
1993kubra Basakparlar tabikide biliyorum. Açtığım postada yazıyor zaten dahiliye diyetisyene yönlendirdi diyetle ilerliyorum diye
Mry2020 1993kubra canım diyetisyene gitmedim önceden gitmişliğim var beslenmeyle ilgiliyim. Mesela bu akşam kıymalı bulgurlı ıspanak 2 kepçe mercimek çorbası 2 köfte 7-8 patates yedim bir saat sonra 118 çıktı ama hem öncesinde çok yürümüştüm kızımı parka götürdüm yemekten sonra da oturmadım
1993kubra Mry2020 118 tok şekeri mi açlık mı canım ben dikkat etmeme rağmen açlık da tokluk da yüksek çıkıyor artık napicami bilmiyorum nl
Kudenova 1993kubra Doktorum geçer dedi canım. Plasentadan kaynaklı olduğu için bebek doğar doğmaz kurtulursun bu dertten dedi. Kaç çıktı açlık ve tokluk. Yok korkma bi şey olmamıştır. Olması için senin değerşerinin hrp 200 üstü gitmesi lazım
1993kubra Kudenova açlık bazen 110 bazen 120 en yüksek 140 i gördüm canım çok korkuyorum ben napicam bilmiyorum
1993kubra Kudenova tokluk da bazen 95 bazen 140 bazen 150 çıkıyor kimisi diyor 200leri görürsen kork kimisi diyor ayy çok yüksek şekerin dikkat et vs diye deyip paranoya ediyorlar beni
Kudenova 1993kubra çok sıkıntılı değerlerin olsaydı direkt insülin başlanırdı zaten. Diyetle falan uğraşmazlardı
1993kubra Kudenova sınırlardasin normal değerlerin diye bı arkadaşım da dedi açlık şeker 190 200 u falan görünce korkmalisin demişti madem oyle ozaman doktorlar neden 95 altı olması gerek diyorlar canım
obess 1993kubra uyandıktan ne kadar sonra ölçüyorsunuz sabah şekerinizi? Ben uyandıktan 1 saat içinde ölçersem düşük çıkıyor ama kahvaltı yapmadan 2 saat falan geçirirsem 90 ve üzeri çıkıyor.
Meltemanneolsun Benim bugün endokrin randevum var. Açlık 92 ama içeceği içtikten sonra Tokluk 208 çıktı bakalım nasıl bir yol izleyecek. Şeker cihazı sipariş verdim gelmesini bekliyorum her gün 4 kez ölçüm yapmam lazımmış bakalım endokrin ne diyecek.