Womanmom15 40 günlük bebek gece beslemesi 2 saate 1 uyandirip emziriyorum uyku duzeni şaştı yavrumun siz nasıl yapıyosunuz hep böyle mi olucak bide benimki acikti mi uyanmiyoda zorlanıyorum açıkçası
Phyloo Womanmom15 bir ay içinde düzelir cnm ayrıca iki saate bi emzırmene gerek yok artik sarılık tehlikesi kalktı uyanmaması acıkmadan değil
Guzelanne56 Womanmom15 artık 4 saatte bır uyandır canım 2 saatte bır çok gündüz 3 saat gece 4 saat ıdeal zaten 2 saatte benek çok acıkmaz bıraz az acıksın gece ama ben 3 aya kadar uyandırdım 4 saatte bır 4 saat kalkmazsa kendın ver
Bnguuu_102 Womanmom15 40-50 gün arasındaki bebeklerin 4 saat aralıksız uyuması normal onun için en azından geceleei 3.5-4 gündüzleri 2.5-3 saatte bir emzirin
Womanmom15 Phyloo uyandirmasam gece hic beslenemicek ama valla napicam bilmiyorum ki çocuk doktoru da devlet olunca aşırı kalabalik soracagimi soramiyorum
minikbebegim06 Womanmom15 herkesin bebeği farklıdır bir şey olmaz diyene bakma daha çok küçük ya 3 saate cek en azından uykusunu açmadan emzirmeyi dene yani 40 günlük bebek komple uykuya bırakmak bana doğru gelmiyor ben kalkıp emziriyordum uyusa bile uyku arasinda
minikbebegim06 Womanmom15 iyi yapıyorsun valla doktora sor yine kontrolde ona göree hareket edersin devlet falan deme çocuğu muayene ederken aklına gelen her şeyi sor cevaplamak zorundalar