nurunuzgeldi Citirmom tam olarak bilmiyorum birisi doktoru tavsiye etmiş öyle yazmıştı artık 40. Haftadan sonra muhtemelen doğumu başlatsın diye doktora danışmadan kesinlikle yapılmaz tabi ki
Berfin_ma Benim de 38+ 6 da nişanım geldi 39+1 de randevum vardı doktor sancıların başlaması için müdahale etti 1 cm açıklık olduğunu söyle ama sancım yok ssvd adayıyım kızımı ikna etmek için konuşuyorum ama yeri rahat sanırım gelmeye niyeti yok gibi daha beklemedeyiz sürekli plates topu ile uğraşıyorum
Arzu45 nurisssko kizimi 36+2 de doğum yapdim🥹2120 gram. Şimdi oğlum geliyor buda muhtemel erken gelicek🥹.çok korkuyorum 28🥹
Zehramisir İlk doğumumu 38+5 te yaptım suyum gelmişti gece oğlumda ablası gibi gelir inşallah uğraştırmaz bizi 🤗😊
Busraninannelikdunyasii nurisssko merhabalar. Bende 40. Haftada doğum yaptım. Ördek yürüyüşü, korunmasız ilişki, adaçayı, ananas, hurma, merdiven inip çıkma bunlar çok etkili mutlaka deneyin
rosatue MhysaTheGreat hangi ilacı kullanıyorsunuz? Ben de 35im şu an bari 37 görsem diyorum 😅 adalat kullanıyorum.
MhysaTheGreat rosatue nidicard diye bi ilaç ama bu akşam emin oldum içmesem doğururum herhalde 😅 sancım geliyodu akşam ilacı içmeden önce yine
rosatue MhysaTheGreat Bana da ilk önce nidicard denediler hastanede. Bana mısın demedi az kalsın doğuracak gibiydim civciv gibi yürümeye başlamıştım. Çok çok baş ağrısı yapmıştı ama. Bende de aynı durum var ilacın saati yaklaşınca başlıyor kasılmalar. Benim doktorum doğumu geciktirmeme taraftarı, ötelemeye çalışıyorum 🥹
MhysaTheGreat rosatue o baş ağrısını sorma ilk gün öldüm resmen sırf ağrıyı hissetmemek için 12-13 saat uyudum arada namaza ve ilaç içmeye kalktım sadece 🥶 inşallah gününü bekler bebişiniz hayırla gelsin benim doktorum bekletmeye çalışıyor gibi ama bilemedim 😅
Evin_450 aslaytkn_ Soyadımız aynı Muşluyum bende memleketlim olabilir misiniz diye merak ettim o yüzden sordum 😊❤️🙏🏻