Hgergy Pazar günü adet olmayı bekliyorum. Bugün beyaz koyu bir akıntı oldu. Enfeksiyon belirtileri yok Normalde adet öncesi hiç olmazdı ama tabi insan vücudu bu belli de olmaz. Tecrübesi olan yazabilir mi 🙏
Cicekbahcesi12 Hgergy canim benimde hic akintim olmazdi ama bu ay afedersin adetime 1 hafta kala uzayan seffaf akintim oldu oda tek seferlik tuvalete gittigimde farkettim, suan hamileyim belki sizinki de gebelik habercisi olabilir 🥰
qamze35 Hgergy benim her ay akıntım oluyodu doktor hormonel değişimlerden kaynaklı hormon yükselip alçaldıkca böyle olabiliyormuş. Rahim kendini temizlediği için akıntı oluyomuş öyle demişti. Ama umarım sizinki hamilelik belirtisidir rabbim nasip etsin isteyen herkese inşallah 🙏🏻
Sebiha_tlk1 Şuan aynı akıntı bende de var adetim 2 gün gecikti sırtım ve arada kasıklarım ağrıyor İnşallah hamilelik belirtisidir 🤲
Cicekbahcesi12 Hgergy gozukmuyor canim 😔 ama pazar gunuymus daha adetin varsa da cikmayabilir umudunu kaybetme 🤲
qamze35 Hgergy stres yapmayın mümkünse bebek fikrini aklınızdan çıkarın hayırlısıyla rabbim nasip eder inşallah 🙏🏻