Semanur61 Sultangazi bahat hastanesinde kadın doğum muayene ücreti ve doğum ücretlerini bilen varsa bilgi verebilir mi ?
Ruuveeyydaa mrsmonthtic 1200 tl şuan muayene ücreti güncel geçen hafta gittim. Fuat beye gidiyorum tavsiye ederim çok ilgili bir doktor güler yüzlü esprili ve her sorunuzu yanıtlıyor.
annevekuzusu1 Bende Fuat hocaya gidiyordum, geçen aylarda tayini çıktı dediler doktor hastaneden gitmişti, Bizde mustafa balık’a gidiyoruz, bayağı deneyimli bir çok şeyi önceden gördü söyledi ( böbrek şişliğimi )
Ruuveeyydaa annevekuzusu1 doğum saatleri varmış sanırım orda öyle mi gerçekten mesai saati dışında doğum olmuyomuymuş öyle duydum ben ama tam emin değilim tekrar gidip sormam gerek ama eğer öyleyse çok yanlış ve bunu bize önceden söylemeleri gerekliydi
annevekuzusu1 Nisan ayına kadar ( kardeşim akşam doğum yapmıştı ) böyle bir şey söylememişlerdi, şimdi benim doktorum da akşamları ve haftasonları doğum olmadığını belirtti Hatta gece nöbetçi doktor bile olmuyor( bir kaç kere rahatsızlandım gitmek için aradım nöbetçi kadın doğum olmadığını belirttiler başka hastaneye gittim)
mrsmonthtic Bahat hastanesine gidiyorum Mustafa Balık hocaya. Doğumu onda yapmayı planlıyorum oldu doğum bu ne zaman geleceği belli değil yapamicaz mı yani ?
annevekuzusu1 Bende mustafa hocaya gidiyordum , onunla konuşmamıza istinaden yazdım, kendisi öyle belirtti , akşamları ve haftasonları doğum olmadığını Sezaryende zaten planlanıyor ama normaller şans işi